Icydead: třeba takto (mám to podobně, jen více agresivní 50°C-50% 60°C-60%)HEAD píše:Ja pouzivam.Teplota v zatezi po oc na 2150/9400 max 65°C a RPM max 1200.Testovano ve witcherovi3 po cca 3 hodinach hrani.
EDIT2: že jsem se vůbec snažil.
Moderátoři: Walker1134, Wilik
Icydead: třeba takto (mám to podobně, jen více agresivní 50°C-50% 60°C-60%)HEAD píše:Ja pouzivam.Teplota v zatezi po oc na 2150/9400 max 65°C a RPM max 1200.Testovano ve witcherovi3 po cca 3 hodinach hrani.
Nikdo nic?Tryton píše:Má tu někdo zkušenosti s GTX 1070 FE ve SLI? Teploty, hluk, OC, thermal throttling?
Díky
No jo jenze ja nikde zadny otacky nenastavil rucne, nebo nejak nechapurobuTEKK píše:Icydead:
Ani jsem o tom nevedel, chova se mi to stejne. Zjistil jsem, ze takhle se to chova kdyz nastavis otacky na min nez 25%, takze v tom bude ten problem. Automaticka regulace ma nastaveno treba 10% a pak to takhle divne pulzuje. To pulzovani je i u 20%.
Tak FE je klasická reference. Takže pokud si potrpíš na ticho, tak FE neber. Já jsem zastánce tichých chladičů a Noctua ventilátorů, takže referenci a ještě do SLI bych nikdy nekoupil. Teploty budou asi jako všude na internetu, ale horní karta bude mít o několik stupňů víc, pač bude nasávat vzduch od spodní. Ano sice je to radiální ventilátor, ale karta se hřeje po celé délce, ne jen jádro.Tryton píše:Nikdo nic?Tryton píše:Má tu někdo zkušenosti s GTX 1070 FE ve SLI? Teploty, hluk, OC, thermal throttling?
Díky
Jasne no, chapu. Akorat mi nedava smysl, proc by vyrobce nastavil takovouhle volovinu, pak to otestoval, videl co to dela za nesmysly a nechal to bejt a ve vysledku si lidi museli na karte za 13k nastavovat vlastni krivku, aby jim ta karta chodila normalne. Wtf? To se mi vubec nelibi.robuTEKK píše:...
Jo ja jsem to taky videl, ale ve spojeni s referenckama a uz je to nejakou dobu. Clovek by rek ze ted uz ty karty to budou mit opraveny, ale zjevne ne. Na gainward strance zadne jine biosy ani nejsou.killerek píše:Icydead: To, co popisujes, sem nekde videl reportovne a snad i opravny BIOS na byl vydany.
No, ja to ale slysim. Jednak slysim takove mirne cvaknuti, a nekdy se stane, ze ty otacky vystreli rovnou na 1100, takze kdyz mam ostatni vetraky na 500 otacek a krasny ticho a do toho mi ta karta kazdy 2 sekundy jak kdyby dejcha, tak je to celkem zajimavy. Jako nevadilo by mi to, ale co se mi nelibi je ta zatez na ty vetracky, coz se da samozrejme tedy opravit onou vlastni krivkou, ale to se mi zase jak jsem uz rekl nelibi, ze si koupim kartu za 13k a musim si vytvaret vlastni krivku, aby se tam neco neoddelavalo, coz si myslim, ze ty vetracky prave timhle dost trpej.robuTEKK píše:Ja si myslim, ze tohle je vyrobci uplne jedno. Vubec tu krivku menit nemusis a muzes to tak nechat. Karta takhle normalne funguje, zadnej hluk navic to nevytvari..
omg, to ako ?Loki5567 píše: 8104MB
Řekl bych, že hra ukládá do VRAM dokud může a nechává to tam, pro lepší plynulost hry a když potřebuje místo, něco smaže a dojde k uvolnění.blaho píše:omg, to ako ?Loki5567 píše: 8104MB