Su normalni, ze peniaze napred na ucet.
Nereferaky Rx480 sa jednoducho nesmu dostat k zakaznikom.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

asi tak nějakulver píše: Nereferaky Rx480 sa jednoducho nesmu dostat k zakaznikom.

z Compy?martonelli píše:Objednal som jeden kus (som z SK),napisane maju,ze expeduju,tak uvidim.

Dekuji za odpoved. Ja prave porad uvazoval, jaka asi max silna karta ma jeste smysl ke starsimu procaku, jak hodne to brzdi...vadi tomu. Nechci proto menit a investovat tj vymena desky x procak x pameti treba za kolik tisic. Jen tu kartu chci znatelne posilit a puvodne jsem vahal nad AMD 390, pak cekal jsem zazrak u RX 480 kterej se nekonal. Nakonec by me to mrzelo, pokud se NV k tomuhle hodi vic.ArgCZ píše:jedinou z těch her u kterých jde podle toho testu výkon do kopru mám Witchera 3 a tam nemám žádný propady díky CPU, výkon mám jako u testů se silným CPU, takže nevím jak moc tomu věřit, každopádně pokud hodláš zůstávat na W7, nemá RX 480 proti GTX1060 žádnej smysl, to je karta na nový API, pod W7 odvede GTX1060 lepší službu
Nový hry ale na výkonu CPU kdovíjak závislý být nemohou, konzole totiž takový CPU neobsahujou

No vidím že jsi kutil a že tě to baví, jen dotaz, kdyby ti karta náhodou odešla jsi schopný to dát do původního stavu? vidím tam, možná blbě nějaký řezaný plošky, ale jinak dobrá práce.ArgCZ píše:jo kvůli tomu byla venku........ a nefunguje mě to, musím napsat oneb1tovi jak to udělat nebo čím to regulovat, já to tam dal takhle http://i.imgur.com/H5P7tsu.jpg a myslel jsem že to bude fachat