Ak ich necha bezat obidve ako DDR333 tak mu to komp urcite nespomalysir.morpheus píše:U kamose v compu sem videl ze ma v compu 256 DDR400 + 512 DDR333 ??? Zda se mi to dost nenormalni krome toho pameti mu jedou na 266!!!Co vy profici na to je to dobre??? ja bych hadal ze to comp jeste spomali ale on tvrdi ze ne!!! S nicim takovym jsem se jeste nesetkal
Tak se vyjádřete!
paměti mu jedou na 266 protož má nejspíš fsb133 1:1 DDRx2 =266sir.morpheus píše:U kamose v compu sem videl ze ma v compu 256 DDR400 + 512 DDR333 ??? Zda se mi to dost nenormalni krome toho pameti mu jedou na 266!!!Co vy profici na to je to dobre??? ja bych hadal ze to comp jeste spomali ale on tvrdi ze ne!!! S nicim takovym jsem se jeste nesetkal
Tak se vyjádřete!
Tos FSB je mi jasny asi jsem to nahore nesikovne napsal mi slo jen o to zda tato kombinace nemuze omezovat rychlost tech pameti tak diky z arady lidi!!!R2D2 píše:paměti mu jedou na 266 protož má nejspíš fsb133 1:1 DDRx2 =266sir.morpheus píše:U kamose v compu sem videl ze ma v compu 256 DDR400 + 512 DDR333 ??? Zda se mi to dost nenormalni krome toho pameti mu jedou na 266!!!Co vy profici na to je to dobre??? ja bych hadal ze to comp jeste spomali ale on tvrdi ze ne!!! S nicim takovym jsem se jeste nesetkal
Tak se vyjádřete!
to že provozuje spolu rychlejší a pomalejší paměti na nižší frekvenci je jedno. pokud by zvedl fsb na víc než těch 166(pokud to veme cpu) mohla by mu ta 333 dělat problém jinak těžko
Ale ne víc než těch 333MHzJája píše:Pojede mu to stejně rychle/pomalu jako by byly obě DDR333, respektive na freq. kterou do nich pustí.