Prosím rada cena/výkon

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
tomthai
Nováček
Nováček

Prosím rada cena/výkon

Příspěvek od tomthai »

Ahoj klucíí, asi po 10 letech si chci koupit nové ( trocha herní pc :-D ) tak mi prosím poradtě jestli je dobrá cena a parametry PC jestli do toho jít .. Předem děkuji moc..

Intel i5 2400
Intel DH67BL
8GB ram
AMD Radeon HD 6850
500GB disk
400W zdroj

Cena : 7000tis..

Díky !!
-Vladimir-
Začátečník
Začátečník

Re: Prosím rada cena/výkon

Příspěvek od -Vladimir- »

Zdravím,
max.rozpočet přes který nemůžete jít? Něco by tu z Aukra bylo - pokud chcete přihazovat a nejste omezen na 7 tisíc...
http://www.aukro.cz/tichy-fractal-r3-i5 ... 58198.html - skříň a zdroj stále velice dobré (Fractal R3 + Corsair TX650 v2).

/// Jen do toho pokud chcete dobře hrát dokoupil bych SSD (klidně také z Aukra, min.180 GB) a GK - pro začátek pokud nemáte extra nároky postačí něco ve stylu R9 270/GTX 760 (HD 7870) nebo cokoliv min.podobného výkonu při ideálně podobné spotřebě lépe nižší (GTX 960 např.).
Naposledy upravil(a) -Vladimir- dne čtv 4. srp 2016, 19:50, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: Stratos (již trvale)
tomthai
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomthai »

Ano, 7000tis.. mám do toho jít?..
-Vladimir-
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -Vladimir- »

Ne - připlatil bych si. Tak na 10000 Kč. 7000 Kč je strašně málo, pokud si chcete dobře zahrát i po 5+ letech. Což jistě chcete. Takže doporučuji došetřit - mít já tak malej rozpočet na PC, tak rozhodně odmítám...
ignorelist: Stratos (již trvale)
Mad85
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mad85 »

Musím říct, že 7k bych za tuhle sestavu nedal, minimálně proto, že pravděpodobně budete muset měnit GK aby se s tím něco dalo pořádně hrát, tedy pokud nemáte nějaký monitor s nízkým rozlišením. Také záleží co tam je za ten zdroj pokud nějaký noname, tak bych se bál, že může odejít a v horší situaci sebbou ještě vezme nějakou z komponent.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“