Souhlasím s LeBronem výše. Bohužel to prostě není hra pro každého a lidi od toho naivně čekali něco jiného než co ta hra je.
Je pravda, že optimalizace je otřesná a nic hůře optimalizovaného jsem už delší dobu nehrál. I když moje PC pomaličku stárne, tak pořád téměř vše dokážu na 1080p rozjet na max a tady jsem musel snížit na medium a něco i na low. Ale třeba hra mi ani jednou nespadnula jak někteří hlásí.
Co se týče hry samotné, tak spokojenost. Věřím, že časem se asi dostaví stereotyp, ale to u většiny podobných her. Ale jak psal LeBron ten pocit z toho objevování mě po pár hodinách taky neopustil a bavím se hodně. Štvou mě ti přehnaně otravní a agresivní sentinelové, kteří Vás nenechají pomalu nic dělat, ale jinak super. Uvidíme jak dlouho mi nadšení vydrží, ale au už o tom lidi říkají cokoliv, je třeba přiznat, že svým způsobem je to trochu revoluční hra, protože nic podobného tady ještě nebylo a ten obří vesmír, dost dobře zvládnutá generace planet, prostředí, zvířat, rostlin atd a ten plynulý přechod chůze, loď, atmosfera, vesmir a zpět je super. Zatím nelituju toho, že jsem předobjednával, ale je pravda, že ta cena je trochu přestřelená.
Jinak koho by to zajímalo může mrknout na první díl mého let's playe:
https://www.youtube.com/watch?v=psdkzLISo8w