world of warships
Moderátor: Baneshee
- oneill_sx1
- Začátečník

Re: world of warships
Proč mám po víkendu vždycky winrate nižší o 0,1-0,2%.
- Broxik
- Začátečník

Asi hraje vice casual lidi tak je tam vice slabsich hracu
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

To neměla být otázka, ale měl jsem tady připravený screenshot vystihující hru o víkendu, ale zapomněl jsem ho sem vložit... Poslední dobou bohužel potkávám na randomu hráče, kteří odehráli tisíce bitev v co-op proti botům s 90% winrate, ale na randomu mají tragických 40%, protože se neumějí přizpůsobit. Nechápu, jak může někdo primárně hrát co-op s naprosto směšným příjmem XP a kreditů, a ještě si kvůli tomu koupit Tirpitze a Atago.
- Broxik
- Začátečník

No to vis coop proti botum je easy to neni jak clovek ktery klickuje jak zajic.
kazdopadne at uz vydaj ty nemecky bb celou dobu na to cekam at zase muzu hrat. 
Okurek!
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

O víkendu jsem koupil Murmansk a rozjel jsem sovětské DD, momentálně hraju Gnevny. Dnes jsem zjistil, že Scharnhorst (tier 7 premium KM BB) má torpéda. Schovával jsem se s Bensonem v kouři, když mě torpédoval. Sice jsem ho taky několika torpédy zasáhnul, ale on přežil. 
- Broxik
- Začátečník

Tak dneka tusim budou uz ty nemecky konzervy. Taky se uz objevila linka bristkych lehkych krizniku. Ale to samo ze se finisuje.
Haha tak nemci byli ALE, koupim si nassau dam se do fronty 800bb 30bc a 10dd sem tam nejaka letadlovka :DD tak to je slusny maras. Asi budu muset pockat az to trosku opadne bo se mi nechce cekat 3 min na hru aby pak proti sobe stalo 9 nassau vs 9 nasau k tomu jeden kriznik a dd :DD. Jinak jednu hru sem protrpel a zajimava lod. Takovy delovy jezek
Haha tak nemci byli ALE, koupim si nassau dam se do fronty 800bb 30bc a 10dd sem tam nejaka letadlovka :DD tak to je slusny maras. Asi budu muset pockat az to trosku opadne bo se mi nechce cekat 3 min na hru aby pak proti sobe stalo 9 nassau vs 9 nasau k tomu jeden kriznik a dd :DD. Jinak jednu hru sem protrpel a zajimava lod. Takovy delovy jezek
Okurek!
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

- Broxik
- Začátečník

Sem hral vcera zhruba od osmi do jedenacti vecer a byla to pohoda. Asi rano hrajou jen demetni decka.
Okurek!
chronograph
chronograph
- riXo
- Začátečník

Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- oneill_sx1
- Začátečník

Ještě jsem tu novou linii nerozjel, ale koupil jsem Admiral Hipper. Matchmaking neměl slitování a hned mě hodil proti try-hard free xp divizi Großer Kurfürst. Vyhrál jsem až na třetí pokus a ani ten nestál za nic.
- Broxik
- Začátečník

Mi se tedka zadarilo s izumem pekna hra. Mam jeste kamo 100% na expy tak sem slusne poskocil k yamatu.
Jinak cely vikend tragedie diky tem gamescone hracum :/
Jinak cely vikend tragedie diky tem gamescone hracum :/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Okurek!
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

Dnešní matchmaking, omfg, z 18 bitev 6 výher. Když enemy team po druhé v řadě měl OP divizi, která podle mě vyhrává 9/10, proti úplně random teamu, tak jsem poslal Iowu na pláž a šel se projít. Potom to nebylo o nic lepší, nadával jsem a karma mi klesla na 0.

gg

gg
- Broxik
- Začátečník

Jo vikendy sou pecka kdyz nestaci vymlati ani pulku tymu xD
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Okurek!
chronograph
chronograph
- Broxik
- Začátečník

Tak vcera sem konecne dojezdil prvni desitku a Yamato je doma. Dall sem 2 hry, no zatim si zvykam na strelbu tak sem byl rad ze sem tam napalil 60-70k dmg. Lita to zas uplne jinak. ALe jinak nadherna lod. Chtel bych videt nekdy na zivo musel z toho respekt cpet na kilometry
Okurek!
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

Zase víkend, jedna prohra za druhou, nebudu tam ty XP vlajky dávat, protože to je škoda. Na Yamato mi chybí ještě asi 150k XP. Hraju jen násobky, na víc prostě nemám trpělivost, high tier meta mě extrémně nebaví. Kličkovat mezi torpédy a přitom dávat pozor, abych náhodou někomu nedal příležitost ke skórování citadely z 20 km?
- oneill_sx1
- Začátečník

Rozhoduju se mezi třemi loděmi: Ibuki, Fletcher, Kagero. Mám ale kredit jen na dvě z nich.
Vyřešeno: Ibuki se všemi upgrady stála asi 14 milionů, takže už na další loď nemám.
Vyřešeno: Ibuki se všemi upgrady stála asi 14 milionů, takže už na další loď nemám.
- riXo
- Začátečník

Shit, WG mi pokazilo plany na buducu ranked sezonu. Kedze to bude tier 8 tak nemam sajnu co budem hrat. Jedine 8ky co mam, alebo stihnem dovtedy su Hipper, Mogami, Amagi a Trashkan... Zacinam mat nutkanie kupit nieco z trojky Tirpitz, Kutuzov, Atago.
A zase raz Kiev, 1. hra ked som nahodil demolition expert na kapitana

V pozadi je vidno nepriatelov Budyonny... ktory tiez zhorel
A zase raz Kiev, 1. hra ked som nahodil demolition expert na kapitana
V pozadi je vidno nepriatelov Budyonny... ktory tiez zhorel
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex
- Broxik
- Začátečník

Ja taky hral jen prvotni double. Vlastne celych 250k odjel na specialnim kamu, vlajkach a prvnim vyhre dne.
Akorat pak ke konci jak sem mel uz skoro 200k a 30k free expu sem trosku zabral
. Sak sem tu postovla hru kdy se mi povedlo dat 17k to pak skace ryhle
. Tedka tech 200% bylo fajn takze se da poskocit.
Fltecher i kagero. No cece me se s nima hraje fakt spatne. Hlavne teda s fletcherem. S bensomem sem byl postrach a s fletcherem sem k smichu
. Kagero ma aspon ty random torpeda. Takze ta ibuki vypada jako rozumna volba.
Add sezona) to bude ciste tier 8? zadne tier 6 > 7 > 8 atd? Ja prave si nechavam nejaky lode at muzu tohle jezdit a tier 8 mam hodne nabouchanej. NC AA specialized (veskery aa boosty co jde), Amagi, Atago, Tirpitz, Lexington. To si jeste uziju s takvou tu sezonu. Nemam prace moc dobrych ldoi na tier 6. Pouzivam T5 kamikaze R, 6 mam warspite (ale to je takova zvlastni lod) a nic dalsiho. Na tier 7 sem pouzival myoko.
Fltecher i kagero. No cece me se s nima hraje fakt spatne. Hlavne teda s fletcherem. S bensomem sem byl postrach a s fletcherem sem k smichu
Add sezona) to bude ciste tier 8? zadne tier 6 > 7 > 8 atd? Ja prave si nechavam nejaky lode at muzu tohle jezdit a tier 8 mam hodne nabouchanej. NC AA specialized (veskery aa boosty co jde), Amagi, Atago, Tirpitz, Lexington. To si jeste uziju s takvou tu sezonu. Nemam prace moc dobrych ldoi na tier 6. Pouzivam T5 kamikaze R, 6 mam warspite (ale to je takova zvlastni lod) a nic dalsiho. Na tier 7 sem pouzival myoko.
Okurek!
chronograph
chronograph
- oneill_sx1
- Začátečník

Up to Rank 16: Tier VI ships only
Rank 15 – Rank 1: Tier VIII ships only
Rank 15 – Rank 1: Tier VIII ships only
- riXo
- Začátečník

Najviac ma sere, ze WG len kvoli peniazom dojebe celu sezonu a daju ten najhorsie vybalancovany tier. Ale je im to jedno, kedze tam maju najdrahsie premium lode. Jedine schopne DD bude Benson, oba premium cruisre + chapayev a z BB Tirpitz/Bismarck(skor tento so secondaries buildom). NCal len ak bude nejaka CV v hre, inac su nemecke BB uzitocnejsie. Ostatne budu len do poctu.. a zatazovat zvysok timu. CV neviem posudit, ale z toho co som cital, tak shokaku je proste lepsia a tam to konci.
T6 na kazdy rank by bolo ovela lepsie, tam je jedina slaba lod Nurnberg a este mozno Mutsuki...
Inak som prave nafasoval 100x tu Dragon flag, 333% cap. exp. a ani neviem za co. Potesi
T6 na kazdy rank by bolo ovela lepsie, tam je jedina slaba lod Nurnberg a este mozno Mutsuki...
Inak som prave nafasoval 100x tu Dragon flag, 333% cap. exp. a ani neviem za co. Potesi
/nex
/nex