World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- petrxp
- Začátečník

-
Re: World of Tanks
Hezky jsi pogoldil
(72k munice) .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou mě fascinuje, jak se každej kouká, kolik stála munice, případně kolik kdo prodělal kvůli tomu, že je goldnub. To je nějakej sport?
BTW jsem odešel z CSA, Thellwine, jak jste na tom s aktivitou?
BTW jsem odešel z CSA, Thellwine, jak jste na tom s aktivitou?
- petrxp
- Začátečník

-
No jo, jste všichni goldnubi+kempeři co to hrajete na staty
. Má to být zábava. Ale majitelům WOT určitě nevadí že si z toho někdo udělá leštičku ega a zároveň díru na peníze.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To jako vážně? Na staty, hm... A co takhle kdybysme měli přístup ke hře ve stylu: není zábava nic neudělat a chcípnout jako retard proto, že někam vyjedu na yolo a nechám se rozsekat? To je právě ta zábava a z ní vyplývající dobrý staty, používat mozek, udělat z ostatních fašírku, nějakým způsobem je postřílet i za cenu "kempu" i když lidi, který tu hru umí, tomu spíš říkají využití spotovací mechaniky.
- petrxp
- Začátečník

-
A jo máš pravdu i nemáš. Těch co to hrajou nějak výjimečně zas tolik není. Zato vychcánků co sedí za bukem s goldem bylo vždycky dost
. Ale je zase pravda že na randomu toho člověk moc nenataktizuje..
- Blue Storm
- Odborník PCT

A co chceš dělat? Dám příklad Malinovku... dementi buď zůstanou kempit na bázi, nebo jak ty největší opice jedou kolem vody, kde je často rozseká v base kempící druhý tým, případně část kempí v bázi, část jede na kopec, který prohrajou. Tohle je prostě WoT realita a pokud nechceš chcípnout s těma dementama, protože tě prostě nepokryjou, nechají se rozstřílet tak rychle, že ani nestačíš nic udělat, tak ti zbývá kempit, snažit se ustřílet co nejvíce a často právě to, že ty užereš enemákům třeba 5k HP z kempící pozice, tu hru nakonec vyhraje...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Co konkrétně myslíš tím "hrajou nějak vyjímečně"? Protože vyjímečný je v týhle hře v podstatě každý, kdo se dostane na "blbých" 2K WN8, protože už je v 1% nej hráčů na serveru. A potom tu jsou psychopati jako je BlueStorm, Thellwin nebo téměř i já, který mají celkový staty odpovídající TOP 0,1% hráčů. A předtím, že začneš komentovat stylem "ale hraní není o WN8", uvědom si, že právě tohle číslo asi nejvác vypovídá o tom, jak je hráč schopnej něco udělat. Protože to fakt není o tom, že si nabiješ goldy a všechny hrdinně postřílís. To už je jenom třešnička na dortu, ale "to pravé fialové" spočívá v umění číst mapu, odhadnout, kdy máš kempit nebo být naopak agresivní, už jsem zmiňoval to, že musíš furt čumět na minimapu a pak pořád dokola?
- petrxp
- Začátečník

-
No jo a gold u těch velkých děl v T10 je taky tak nějak tím pádem povinnost. Takže čemu se divím, je to tak vlastně správně
.
Takže jsme u toho proč už nějakou dobu nehraju wot. T10/T9 Heavy stojí ranec a není to žádná velká zábava.
Takže jsme u toho proč už nějakou dobu nehraju wot. T10/T9 Heavy stojí ranec a není to žádná velká zábava.
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ehm, kdy ses naposledy díval na moje staty?Jeltík píše:A potom tu jsou psychopati jako je BlueStorm
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
18K bitev, 2660 WN8, 60+% WR. To ti přijde jako málo? OK. 
- Blue Storm
- Odborník PCT

Tak já beru spíš recent než overall
A to, že jsem v posledních měsících měl co dělat, abych WNko udržel nad overallem, mě dost vyděsilo, to mi věř 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě se pár tanků změnilo stejně jako hodně změnila fyzika. Já poslední dobou nemám problém hrát na 4K+ se skautama a 3,5K se zbytkem. Teda když nehoním mise, to pak jde do kíče.
- Thellwin
- Administrátor

Co to? Už tě nebavilo Peacovo sekýrování?Jeltík píše:BTW jsem odešel z CSA, Thellwine, jak jste na tom s aktivitou?
My jsme na to s aktivitou celkem ok, je léto a prázdniny, to je vždycky slabší. Ale koukám, že teď je full stav. Jinak dřív se na kampaň (před) nábor uzavíral, teď tedy ne, ale moc bych v tom případě, že by jsi chtěl vstoupit a udělalo se místo, nepočítal s tím, že by jsi měl jisté místo v kampani na tank. Já mám kampaň jako všechny ostatní předtím u zadní části.
Tak se FV prostě hraje, kdybych chtěl hrát s APčkama, tak si můžu vzít rovnou JgPrase. A cenu munice já nikdy neřeším, někdy holt prodělám 100k a někdy zase něco vydělám, svojí garáž i nákupy nových tanků si uživit dokážupetrxp píše:Hezky jsi pogoldil(72k munice) .
EDIT
Moje VNko jde do háje, protože každodenní pokus zdablit 4 artyny a Conwaye, ve spojení s tím, že mě hra v poslední době nenávidí, mi dává vždycky super startovní pozici, kdy po cca 15 bitvách, než se to u těch 5 tanků povede, mám denní VNko dost často i pod 1000, WR kolem 30 % a rozhozenej jsem z toho tak, že už stejně nic nezahraju.
Goldnoob team proud member!
- Blue Storm
- Odborník PCT

Peace...Thellwin píše:Co to? Už tě nebavilo Peacovo sekýrování?
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že Peace byl/je v pohodě, spíš šlo o určitý neshody s několika členama vedení plus moje nízká klanová aktivita kvůli práci.
Na kampaň o tank kadím, stejně už IS-5 a ChiefaT95 mám a KV-4 Krumplov nechci.
Na kampaň o tank kadím, stejně už IS-5 a ChiefaT95 mám a KV-4 Krumplov nechci.
- Thellwin
- Administrátor

Tak to můžeš zkusit jestli chceš, s tím, že by jsi mohl vstoupit až bude místo.
- Blue Storm
- Odborník PCT

Beztak chce Jeltík za babama
Kolik u jich máte, Thellwine? Já vím o čtyřech... ještě nějaká další?
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím akorát o Assari. 
- tatka.troy
- Začátečník

s Intelem na věčné časy
- Thellwin
- Administrátor

Asi čtyři co já vím, ale to je asi tak všechno co o nich vímBlue Storm píše:Beztak chce Jeltík za babamaKolik u jich máte, Thellwine? Já vím o čtyřech... ještě nějaká další?