F1 2016

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Molda222
Začátečník
Začátečník

F1 2016

Příspěvek od Molda222 »

Hrajete někdo F1 2016? Musím říct, že letos se jim to opravdu povedlo a myslím si, že je to asi zatím nejlepší F1 od codemasters. Super kariérní režim, celkově přidali velké množství menších či větších věcí a prvků a zatím po cca 10 hodinách v singlu i v multiplayeru musím říct, že se dost bavím.

Bohužel mi vypověděl službu můj starý věrný volant Logitech MOMO a hraju na gamepadu, ale citlivost je celkem fajn a dá se s tím dobře hrát i na těžších obtížnostech (hraju expert) Ale kontrola trakce musí být zapnutá, protože letos jsou ty formule o dost přetáčivější a zvlášt pokud jezdíte za nějaký slabý tým, tak je to dost znát a na gamepadu se s tím nedá tak pracovat jako s volantem. Obecně ale ovládíní super.

Super jsou i hlasové příkazy a dotazy na boxovou zídku během závodu, kdy se nemusíte prokopávat menu v hudu, ale stačí zmáčknout tlačítko a do mikforonu zahlásit jednu z X hlášek podle toho co chcete vědět a tým Vám odpoví.

Optimalizace super a na GTX 970 vše na max a jede to krásně.

Kariéra je až na 10 sezón a podílíte se i na vývoji vozu, čili časem můžete i slabší tým dostat výše. K čemuž slouží i předělané tréninky, které tentokrát mají smysl a člověk má motivaci je hrát, protože plníte určité tréninkové režimy a ukoly od týmu za což podle toho jak se Vám daří dostáváte vývojové body na vývoj X různých vylepšení vozu.

Multiplayer taky v pohodě, ačkoliv tam jsem toho zatím až tolik nenajezdil.

Každopádně koho by to zajímalo, může mrknout na můj let's play kariéry za Manor na Expert obtížnost:

Tady je první úvodní díl, kde kariéra začíná a je tam i trénink a ty nové tréninkové úkoly atd:
https://www.youtube.com/watch?v=5WAzuVuxEeA

A zde je druhý díl, kde už je kvalifikace a závod (VC Austrálie):
https://www.youtube.com/watch?v=qh58pFB5Mas
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“