Vynechávání hdd
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Boban12
- Nováček

-
Vynechávání hdd
Dobrý den, potřeboval bych poradit. V pc mám jedno ssd a jeden WD 1tb disk. Po zapnuti pc se vše jeví v naprostém pořádku. Po nějaké době používání (stahování, pouštění filmů, hraní atd.) mi z neznámého důvodu vynechá hdd. Při hraní se to sekne, nebo to rovnou hodi BSOD, protože mám vše uloženy na tom klasickém disku a nemá to z čeho brát. Nebo se mi z počátku pouze nedaří otvírat složky a když otevřu, tak je složka prázdná. Po restartu už písmeno D a E nevidím vůbec. Disk není vidět ani v Biosu. Po dalším restartu je zase vše v pořádku. Chkdsk mi nehlásí na hdd žádné vadné sektory a Hd tune ukazuje taky stav dobrý. Přehodil jsem ho na jinou větev zdroje. 3 hodiny jsem hrál a myslel jsem, že je problém vyřešen. Bohužel opět zásek a hledám dál. Děkuji za případné návrhy.
- P_V
- Začátečník

-
Re: Vynechávání hdd
Zkus ho připojit na jiný sata port. (Netvrdím že to pomůže, ale nějaká šance tu je)
- Spring
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Disk muze byt proste vadny, castecne by mohl odpovedet SMART, ale take muze lezet pricina ve zdroji nebo radici (deska/externi).
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
- oneb1t
- Začátečník

zkusil bych jeste taky jinej kejbl
porad levnejsi nez ten disk rovnou zahodit pokud nevykazuje zadny problemy ve smartu