Problém s CD/RW TEAC CD-W552E
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s CD/RW TEAC CD-W552E
mam vypalovacku TEAC CD-W552E (5 mesiců) ale hrozne se hlasite ozyvá, hlavne pri kopírování cd na disk nebo instalovani her...je to zralý na reklamaci nebo je chyba jinde???
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: Hlasitá cd-romka
já mám čtečku TEAC 52x zánovní a to máš vidět, když instaluju CoD, asi to nějak blbě vyvážili či co, to je randál jako prase, kombo 48x je tišší. Asi je to daň za rychlost u TEACu, prostě ty otáčky u 52-ky jsou už mazec
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlasitá cd-romka
- asi zbytecna otazka... ale mas ji pevne prisroubouvanou a v rovine, tj. neni "nakrivo"?
- delaji to vsechny media nebo jen nektera?
- u nera je sw drivespeed, kde si muzes nastavit max.rychlost cteni, zkus to tedy snizit o jeden stupen dolu (ja osobne jsem si nastavoval rychlost maximalne na 32x, sice trosku "pomalejsi", ale bylo ticho...)
dnesni superrychle mechaniky (40x ->) odhali rychle spatne vyvazene medium, a pak ruzne drnci/vydavaji neprijemne zvuky....
- delaji to vsechny media nebo jen nektera?
- u nera je sw drivespeed, kde si muzes nastavit max.rychlost cteni, zkus to tedy snizit o jeden stupen dolu (ja osobne jsem si nastavoval rychlost maximalne na 32x, sice trosku "pomalejsi", ale bylo ticho...)
dnesni superrychle mechaniky (40x ->) odhali rychle spatne vyvazene medium, a pak ruzne drnci/vydavaji neprijemne zvuky....
oldskool pc - xbox - xbox360
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Manji
- Začátečník

ale predsa aj 56x CD-ROMka aj ostatne rýchle mechaniky neroztačaju medium na max.Mne išla 56x na 20x a pri plnom čítani max 40x.56x išla len v Neru CD/DVD Speed.
S toho vyplíva že optymalna rýchlosť je 12x a treba kupovať CD-ROMku nie podla toho že to je TEAC ale podla hlučnosti.V dnešnej dobe je to už za smiešne peniaze.
S toho vyplíva že optymalna rýchlosť je 12x a treba kupovať CD-ROMku nie podla toho že to je TEAC ale podla hlučnosti.V dnešnej dobe je to už za smiešne peniaze.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hlučnost je jeden z mnoha parametrů, podle kterých si vybíráš to, co se ti víc hodí. Člověk, který stráví spoustu času přehráváním filmů na PC bude preferovat hlavně tichou mechaniku, jinej hodne grabuje audio-video a další potřebuje něco na ochrany, prostě si musíš vybrat to, co potřebuješ nejvíc. Těžko můžu takhle na dálku posoudit, jak hodně je ten tvůj Teac slyšet. Já mám taky Teac a je docela tichej, řekněme do rychlosti 32x.Manji píše: S toho vyplíva že optymalna rýchlosť je 12x a treba kupovať CD-ROMku nie podla toho že to je TEAC ale podla hlučnosti.V dnešnej dobe je to už za smiešne peniaze.
Bathory
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: