Zhodnocení Herní PC Sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Rozkii
- Nováček

-
Zhodnocení Herní PC Sestavy
Zdravím přátelé, potřeboval bych od vás abyste se mi mrkli na tuto herní PC sestavu https://www.czc.cz/160966,197501,178263 ... 67801/kody jestli je vše OK a pasuje vše do sebe, popřípadě mi řekli co je lepší atd... Díky moc a přeji hezký zbytek dne 
- PKBO
- Moderátor

Re: Zhodnocení Herní PC Sestavy
Přidal bych si těch pár stovek za 6gb variantu gpu pokud to peníze umožní...
Určitě bych připlatil za lepší paměti, alespoň na 3000 Mhz, tuším že má czc v nějaké akci Corsair 2x8 za 2400 Kč, patrně tam budou i jednotlivé moduly.
a poslední věc co bych udělal já, jakož to člověk co by taktoval by byla deska Z170 Pro4 která stojí o litr více a místo toho i5 6500 vzal i5 6400 která je levnější o nějakých 700.. V téhle kombinaci a s tímto chladičem nebudeš mít problém provozovat na 4,2-4,6 Ghz podle štěstí na kus.
Určitě bych připlatil za lepší paměti, alespoň na 3000 Mhz, tuším že má czc v nějaké akci Corsair 2x8 za 2400 Kč, patrně tam budou i jednotlivé moduly.
a poslední věc co bych udělal já, jakož to člověk co by taktoval by byla deska Z170 Pro4 která stojí o litr více a místo toho i5 6500 vzal i5 6400 která je levnější o nějakých 700.. V téhle kombinaci a s tímto chladičem nebudeš mít problém provozovat na 4,2-4,6 Ghz podle štěstí na kus.
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnocení Herní PC Sestavy
Jen bude potřebovat taktovat přes BCLK.
A místo toho chladiče bych vzal radši feru. Ten ventilátor je o fous tišší a vydrží déle
Jinak chladící výkon je stejný.
/// osobně bych zůstal u B150M Pro4 a vzal levnější i5-6400 a ušetřené peníze investoval do většího SSD
Přeci jen 240GB se dnes vyplatí více.
A místo toho chladiče bych vzal radši feru. Ten ventilátor je o fous tišší a vydrží déle
/// osobně bych zůstal u B150M Pro4 a vzal levnější i5-6400 a ušetřené peníze investoval do většího SSD
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde