Tiche,stylove PC okolo 25000

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Aknee
Nováček
Nováček

Tiche,stylove PC okolo 25000

Příspěvek od Aknee »

Zdravim,

stavim si nove herni PC, ktere bude stat v obyvaku. Z toho plyne, ze nepozaduju jen hruby vykon, ale zajima me i hlucnost a design. Dal jsem do kupy 2 navrhy sestav.

Prvni je takova stylovka s nadhernym be quiet designem, ktery mi opravdu padl do oka.
https://www.czc.cz/67etf4di5ajmobhsipfee2uf87/seznam

Druha je spis konzervativnejsi a mozna kvalitnejsi, ale ne tak hezka.
https://www.czc.cz/cs5eqhfd0ajveaqa8hgu898us8/seznam

Zajimaly by me vase nazory a porovnani tech sestav co se tyce hlucnosti a kvality komponent.
Predpokladam ze Fractal skrin bude tissi, EVGA zdroj kvalitnejsi atd...co vy na to?

Diky za vsechny reakce Aknee.
MrJojo97
Začátečník
Začátečník

Re: Tiche,stylove PC okolo 25000

Příspěvek od MrJojo97 »

Osobne by som bral tu druhu variantu, stym ze grafiku by som bral od MSI. A myslim ze minimalisticky dizajn Fractalky sa hodi viac do obyvacky. :)
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
-Vladimir-
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -Vladimir- »

Aknee: jednoznačně dvojku s těmito změnami: místo miniEVGY basic Gainward a místo Define Mini (máte li místo) Define S.
ignorelist: Stratos (již trvale)
Aknee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aknee »

Z jakeho duvodu doporucujete Define S misto mini? Ja prave chci skrinku pokud mozno co nejmensi. Jako misto je, ale prijde mi to cim mensi tim hezci. Nechci nejakou full tower kravu :)
A co se tyce grafiky, tak bych chtel pockat jestli dorazi do CR EVGA 1060 SSC dvouvetrakova. Kdyz uz nesetrim na jinych komponentech, tak nebudu ani tady, aby me to pak hlodalo, ze jsem si nepridal 500 a mohl jsem mit luxus.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
-Vladimir-
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -Vladimir- »

Aknee píše:Z jakeho duvodu doporucujete Define S misto mini? Ja prave chci skrinku pokud mozno co nejmensi. Jako misto je, ale prijde mi to cim mensi tim hezci. Nechci nejakou full tower kravu :)
o tolik menší zase ta Mini není a Define S je ,,vyčištěná´´ Define R5 (a ta je velmi oblíbená pro airflow)... nicméně jestli opravdu chcete Mini, proč ne...
Aknee píše: A co se tyce grafiky, tak bych chtel pockat jestli dorazi do CR EVGA 1060 SSC dvouvetra[ova. Kdyz uz nesetrim na jinych komponentech, tak nebudu ani tady, aby me to pak hlodalo, ze jsem si nepridal 500 a mohl jsem mit luxus.
su zvědavej kolik to SSCčko bude stát...
ignorelist: Stratos (již trvale)
Aknee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aknee »

Mr Lucas píše:Za mě tišší zdroj https://www.czc.cz/corsair-rmx-series-r ... 23/produkt
Oka beru v uvahu, vypada taky dobre. Neco o nem nactu.
VladimirS píše:su zvědavej kolik to SSCčko bude stát...
Muj odhad a prani je max do 8500, jinak na ne taky prdim :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Pokud chceš tichou gpu, tak není třeba čekat na hlučnou :lol: Evga a jejich "dvouvětráky" jsou s přehledem mezi nejhlučnějšími typy karet... - pravda ale je, že na té nežravé kartě budou tiché, což se ale týká i ostatních karet které můžeš mít už teď.
Aknee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aknee »

PKBO píše:Pokud chceš tichou gpu, tak není třeba čekat na hlučnou :lol: Evga a jejich "dvouvětráky" jsou s přehledem mezi nejhlučnějšími typy karet... - pravda ale je, že na té nežravé kartě budou tiché, což se ale týká i ostatních karet které můžeš mít už teď.
No ja zil v tom ze EVGA jsou luxus co se tyce kvality a tichosti vetraku, dalsi nova informace pro me...diky :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“