No sry za OT - měl jsem, ale nedostatek paměti jsem nepocítil. V té době jsem pravda měl jen 1680x1050, kde jsem si toho všimnul bylo GTA V které jsem beztak pustil jenom jednou kvůli odzkoušení, a tam to navíc nemělo moc význam, šlo to vlastně skoro na plno, scházelo pár set MB.Hladis píše:eman07:
Je to spravne.
sam_217:
No tak vzdyt jsi mel 780tku. 3GB zaclo byt malo uz když tenkrat vylezly Watch Dogs. Dnes to mas uz skoro vsude, kde to na tebe rve, ze nemas pamet VRAM na nejvyšší nastaveni. Třeba DOOM, ME:C, RoTTR, atd.... Tech 3GB staci spis na ruzny starsi online hry jako WoT, hry od Paradoxu apod... Ostatne i 8GB RAM zaclo byt dost tesnych a tech her s vyššími požadavky na pamet bude pribyvat.
ME:C ani nevim co je heh (ani google nepomůže) a ostatní hry co zmiňuješ jsem zatím ani nehrál, takže je možné že na dnešní hry, co se chystá, budou 3GB fakt málo. + Ta rada od vývojáře dá rozum. Domnívám se ale spíš, že se pamětí plýtvá, než že by byla opravdu potřeba...kde jsou ty doby, kdy GTX 780 byla nová a na 3GB RAM jsme koukali jak na něco fakt extra, když 2GB byl high end...