world of warships

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Broxik
Začátečník
Začátečník

Re: world of warships

Příspěvek od Broxik »

Juu tak sem sel ceknout a ja dostal nevim proc o 50 navic. Ale dostal sem jako by dvakrat 100 a 50. Kazdopadne to je pecka pujdou expy nahoru jak svina s timhle + jeste ta druha vlajka +50%.

Celkove to 1 vyroci pustili zilou, trojkovej brit DD premium s vybornym kapitanem, hnedka sem ho najebal do warspite :DD, pak spousta vlajek, stribrnejch kdyby to bylo casteji bych se nezlobil. Akorat me sere tedka ta akce na 5 killu. Samozrejme ze se mi to nedari dat ani hovno nejblize sem byl 3 killy at o sem uz dal i 250k dmg :/
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Počet Dragon flag je na základě počtu bitev a tier X lodí. Když chci krakena (kvůli vlajkám), tak si zahraju Umikaze, ale to je tier 2, takže smůla, taky je to jediný boot camp, který pravidelně nedokončím.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Aha tak to mam za yamato :). Sakra ten kdo ma vsechny desitky se v tech vlajkach utopil :mrgreen:
Okurek!
chronograph
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Sezonu chlapi drtite? Ja se zatim ometam kolem 9ky
Okurek!
chronograph
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Hrál jsem několik s Clevelandem, než jsem se dostal na rank 15, potom jsem hrál jen random. Víc se věnuju maratonu ve tancích.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Hram no.. Zacal som na T15.5, teda jedna vyhra do T15... to bolo peklo. Hned som spadol na T17 a mohol som sa vyskrabat naspat. To je sialene aky ludia tam hraju.

Od 15ky hram s Amagi, zatial T13.. Zmiesane pocity, sice sa mi dari ovela viac ako v random battle. 6 hier a mam priemer 123k DMG(max som mal cez 200k, co je trosku sialene na ranked :-D ), v random ani nie polovicu. Bol by som ale radsej v niecom inom, najlepsie Benson alebo Bismarck..

Az mam take nutkanie kupit doubloony, premenit tych 730k EXP co mam a cez free xp preskocit na tie lode. Skoda ze na to by som potreboval 30k doubloonov..
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Tak tedka na tech vyssich uz budou jen retardovani hraci. To se neda nic delat. Ono uz je to mistama spatny v 5-10. Od ruznych afk, yolaru ci lidi kteri nerespektuji domluvu tymu. Ja prave frcim 70% na bensonu a zbytek davam tirpitzem. Sem najednou nasbiral 20mio a pritom tedka lode neexpim takze je to do pokladnicky. Jinak na tom ranku 5-10 je uz to fajn a vetsinou organizovane. V ranku 2-5 sem byl asi 4 hry a tam je to fakt docela ostry. Jeste chvili pockam az jich par odejde do 1ky a pak zkusim znovu zautocit na lepsi nez 5.
Okurek!
chronograph
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Obrázek

Prostě o víkendu nevyhraju na randomu ani s bensonem.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Pak přijde pondělí a jako mávnutím kouzelného proutku...

Obrázek

Nassau, omg, to má tak nepřesný děla, že se to nedá hrát. Kaiser a König se mi líbí, hlavně Kaiser díky tier IV matchmakingu si asi nechám. Jinak mám vyzkoumané Yamato a Tashkent, čekám na akci.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Tes se na bayerna. Super lodka! S nim sem nahral i 40k expu v ranked sezone. Doufal sem ze ho vyexpim ale nepovedlo se rychleji sem presel tier 15.
Okurek!
chronograph
Bouner
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bouner »

Mno, tak přidali dost zajímavé mise. Je možnost získat všechny ARP lodě+ Takao což je tuším VIII nebo IX křižník. A navíc je tam cpt. Steven Seagal. Mno, po delší době asi budu zase hrát vyšší tiery.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

ARP Takao, pokud je to Atago klon, může být docela dobrý cruiser, použitelný v ranked nebo team battles, ale jinak jsou ty ARP lodě úplně k ničemu.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No na ty mise sem vcera cumel lol. Ale dobre je super ze neco delaj. Libi se mi i kapitan Steven seagal to je pecka. Jinak vcera sem dal rank 2. To je neuveritelny jak to vcera slo lehce z 3 na 2 (7her)
Okurek!
chronograph
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Sloty se budou taky hodit.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Měl jsem dát na internet a přeskočit trashkent za free XP, ušetřil bych si nervy a kredity. Není to zrovna super loď a jako bonus k ní dostávám retardované spoluhřáče, z 22 bitev jsem vyhrál jen 6. Jediný "destroyer", se kterým radši hraju standard než domination.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Nevite kde stahnout aktualni soundtrack?
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ja tiez prave hram Trashcan, ale za mna to nie je tak zle. Staci nelozit do capov a potom sa to ako tak da. Najviac mi vadi ta neohrabanost a velkost. Moje 1. DD v ktorom sa vyslovene bojim AP shells, uz ziadny overpen ako predtym, teraz dokaze aj jeden naboj zaboliet. Nastastie to ma 20K hp.. Chyba mi uz len jeden bod aby som mal na kapitanovy AFT a DE, to potom len zacne.

Zatial 18/50 na Takao, asi jediny dovod preco stale hram T8.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Od růžových se většinou držím dál, ale dnes jsem bohužel spawnul vedle růžovýho retarda s nagatem, který mi na začátku hry ubral 15k HP, nebyl jsem zrovna ve hře, když to udělal. Takao 50/50.

ObrázekObrázek
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Taskhenta sem parkrat potkal i na tech ranked. Kdyz to typek umel tak s tim daval pekne. Samo nevyhoda je ze je porad spotlej. ALe ficis si to svoji velkou rychlosti nad 10km skoro nemozny trefit dalsim DD. S bensonem sem je nemel rad bo sem musel strilet ze sem nevidel ani lod :)
Okurek!
chronograph
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Kvůli ARP misi jsou sovětské lodě primární cíl, takže po mě jdou i T10 CV.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“