Mafia III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Mafia III

Příspěvek od Riku »

Ovládání je strašný, kamera je hrozná, chování aut je šílený. Pak dalších milion blbostí, který tu hru dělaj prostě špatnou (nedá se něco přelézt, přeskočit, interakce prostředí..) strašně moc věcí nedotažených.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

mě to přijde jako fail roku..... :sad:
vecino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vecino »

Pokud to tady již je tak se omlouvám - nečetl jsem celý vlákno.

Zkuste Colour Correction / Blur Removal: https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/ .

Hru to hodně pozvedlo.
9800X3D - MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX - G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO - NZXT KRAKEN ELITE 280 - MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC - WD Blue SN580 2TB + 860 EVO 1TB - Fractal Design Meshify S2 - MAG A1000GLS PCIE5 - MSI Optix MPG321QRF-QD 32".
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

fakt to vyzera o level lepsie...
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Je to vyrazne hezci, ale ja porad nejak nechapu, proc autori hry neudelaji vse, aby jejich hra vypadala co nejlepe ...

Verim, ze mne M3 mozna bude i bavit, ale ja jsem si ji poridil i na kochani se svetem (jako v W3), ale na cem se mam v tomto .... kochat?

Zatim jen testuju co a jak funguje a nedotazenosti ve volne hre je na muj vkus opravdu hodne.
---
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Byl jsem si v pátek ráno v OC Olympia Brno na spuštění prodeje, protože se měly rozdávat "Super dárky" (vojenská bunda, nebo batoh) viz. http://www.jrc.cz/clanek_mafia_3 a dostal sem hrnek a balíček karet, nikdo žádnej super dárek nedostal. Ani první ve frontě. Neví někdo jak to bylo v Praze na Chodově? Předem dík.

A ke hře můžu říct, že mě baví, ale první dvě hodiny sem doslova protrpěl, jednak 30FPS lock a druhak mě ten úvod, než se to město otevře trvalo na celkem dlouho. Po prvním updatu s otevřením FPS zámku a po poštelování nastavení podle poznatků ve vlákně Mafia3-technická, už se na to dá celkem koukat, ale na kochání to není.

Baví mě příběh, baví mě soundtrack, baví mě originál dabing a cz titulky a baví mě přestřelky a hodně. Občas mě AI překvapí, že mě najde třeba i na střeše a občas si málem učurávám do trenek jak je hloupá.

Co mě nebaví je fakt zprasená vizuální stránka hry a přejezdy po městě, protože jak tady někdo psal, tak sotva sednu do auta a ujedu pár set metrů, tak mě FPS chvilkově psadnou na 50, nebo i 40 a hned se vrátí na 60, ale to zaškubnutí mě prostě štve. Na mé sestavě viz. podpis jsem čekal na vysoké nastavení stabilních 60FPS.

Sem zvědavej jestli M3 dostane nějakej solidní patch na PC. Hru dohraji, ale zdaleka si ji neužívám, tak jak jsem se na ni těšil.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

nevite nekdo jak pokracovat ve vedlejsich misich ? vzdy udelam 3 - pak mam jakoby misi ale nic tam neni kdyz tam dojedu..mam pocit ze to psalo ze mam nejak predat obchod..ale jak to udelam ? vubec tomu nerozumim..nebo musim pokracovat v pribehu ? mam ksefty jen pro vita a cassandru.. diky za nejsky tipy.
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

myslim, ze musis ist dalej hlavne misie..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

No to srovnani s prvni Mafii je hodne zajimavy. Je videt, ze tu hru proste delalo uplne jiny studio, ktery jmeno Mafie vylozene jen zneuzilo. Je to skoda. Tesil jsem se na novou dobrou hru a misto toho tohle. Byl bych ochotnej za ni i zaplatit plnou cenu, ale takhle za ni dam max 10 euro, abych ji mel ve sbirce a to ani nejvim jestli ji pak nekdy zapnu. Aspon jsem rad, ze jsem odolal ty predobjednace, kde se dala koupit za 30E. Toho bych vylozene litoval..
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

:-) zivot je porad o nejakych rozhodnutich, ale nikdy jich nesmis litovat :D.

M3 si nekdo poridit musel, jinak by ostatni nevedeli, ze to neni ono :D. Priste jsi ovsem na rade ty a testnes neco za mne :D.

P.S. Ja byl takto opatrny s NMS a nelituju, ze jsem nekoupil :D.
---
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Tak ono staci kouknout na Metacritic.com, kdy pro PC je user score jen 3.3 bodu z desiti :D PS4 ma 5.8, XB1 5.2. Je to hold vykradacka jmena a uz po prvnim traileru z ingame jsem tu nekde rikal, ze to bude rambo styl a pekna kravina :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

slaava píše:Tak ono staci kouknout na Metacritic.com, kdy pro PC je user score jen 3.3 bodu z desiti :D PS4 ma 5.8, XB1 5.2. Je to hold vykradacka jmena a uz po prvnim traileru z ingame jsem tu nekde rikal, ze to bude rambo styl a pekna kravina :)
Nesouhlasím. U M3 jsem litoval peněz první tři hodiny po spuštění. Pak sem to vypnul, pak přišel první patch a od té doby ji hraji kdy jen můžu. Nezajímají mě videa na yt.com atd. Mě ty mechanismy prostě baví, jen to "pískoviště" je prostě plný feťáckých jehel a zvířecích hoven (tím myslím nedodělky). M3 mě baví a nelituju ani koruny co mě stála. Někdo řekne že je to repetetivní? A Far Cry od třetího dílu není? Je! A baví mě to (myslím sérii FC). Je to špatnej port a hrůzošpatnej PC release... JE! Ale zatím sem nenarazil na úkol kterej by nešel dokončit, možná mám štěstí. Za mě si MAFIE III zaslouží svoje jméno, jen v mnoha směrech pokulhává. Kdo nekoupil teď, ať počká na pár oprav a vykašle se na nějaký Metacritic.com. Můj Názor.

Hrál jsem všechny Mafie hned při vydaní, jen je tahle asi nejhorší při vydání. Nebo už si nikdo nepamatuje, jakej byl hate na M2, že je město defakto prázdný a že nejsou žádný vedlejší úkoly viz. Derek v docích (Stav se později). Nikdo Vás nenutí kupovat a hrát "nedodělek".

Ano, jsem fanboy série Mafia.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tohle je jeden z nejhorších přístupu ke hrám....
Jen další impulz pro vyvojáře aby si nelámali nad hrama hlavu a vydávali nedodělky, však co, lidi zkousnou a zaplatí...
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Podľa mna sú zlo DLC.
iPhone 12 Pro 128GB
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Jo, kdyby to vydali na Steamu jako predbezny pristup, tak OK, ale tohle s plnou hrou nema moc co spolecnyho. Ze je nekdo fanda, koupi si to a pak si to radeji obhajuje, aby si ostatni nemysleli, ze prohloupil? Dobre, neberu mu to. Ale dle videi na netu a komentaru vsude kolem tuhle valku stejne prohraje. Prave takovymi lidmi je zivena serie COD. Predobjednam, nejlepe nejdazsi verzi za 60 ecek, zjistim, ze to je zabugovany port a pak to radeji obhajuji. :( Je to smutne... Tak treba za dva roky na Steamu pri Vanocnich slevach. Stejne jako dvojku :P
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Špatně pochopeno, nehájím svou útratu, ale hru jako takovou. Není tak špatná jak je všude po internetech psáno. Vůbec nevím kde se vzala ta cena 60€ já to koupil na jrc za cca 1200CZK, takže asi 45€.

DLC je peklo, proto sem si koupil standart verzi a nevěřím, že si časem dokoupím season pass.

CoD si nekupuju už od BO2, ale stejně si nemyslím, že by to něco změnilo v politice Activison/Treyarch nedej Bože pohrobka IW.

Jen prostě říkám, že ta hra si takovej "hejt" nezaslouží. Má svoje nedostatky, ale dokáže zabavit. Jestli si někdo pamatuje, jak u GTA Vice City se nechávalo auto na pláži a poslouchalo se OST z rádií, tak třeba já si si užívám OST u M3 a při tom vraždím ty "špatný" NPC.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

:arrow: RECENZE: Zázrak se nekoná. Mafia 3 fanoušky nepotěší (BonusWeb, PS4 verze)

+ skvěle zpracované a neokoukané prostředí
+ fantastický soundtrack
+ české titulky

- spousta opakujících se misí
- technické chyby a zastaralá grafika
- strategická nadstavba nefunguje

Celkové hodnocení: 60%

... tak já doufal, že Mafia III bude hra roku (na všech platformách), tak asi holt ne :(
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hra roku bude Dishonored 2. Aspoň doufám že Arkane je ta jedna jistota co nezklame.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Dr.Evil píše:Jen prostě říkám, že ta hra si takovej "hejt" nezaslouží. Má svoje nedostatky, ale dokáže zabavit.
A my se ti snažíme vysvětlit, že zaslouží. :) Protože tohle je hra technicky na úrovni her minimálně 5 let zpátky s příšerným portem a příšernou optimalizací, která absolutně neodpovídá tomu, jak hnusně ta hra vypadá. Viz. textury v 720p apod. A například o ovladatelnosti aut a umělé inteligenci ani nemluvím.

V podstatě jediná věc, ve které ta hra není špatná, je příběh a hudba. To by bohatě stačilo na film, ale na hru je to málo. A čím více lidí bude mít názor jako ty a nad tímhle vším mávne rukou, tím větší (s prominutím) sra*ky budou v budoucnu vycházet. :(
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“