Zdravím.
Chci si kupovat novou klávesnici konkrétně tuhle: https://www.alza.cz/corsair-gaming-k70- ... d=18853599
A chci se zeptat jestli sní máte někdo nějaké zkušenosti atd... ?
Případně si rád nechám poradit nějakou alternativu.
Jinak ještě přemýšlím nad touto : https://www.alza.cz/corsair-gaming-stra ... 60.htm?o=5
U té první se mi líbí její materiál (leštěný hliník) a u té druhé zas texturou potažené tlačítka...
Klávesnice
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Jarysmen
- Začátečník

- don35t3ban
- Nováček

-
Re: Klávesnice
mam k70 rgb s mx red a spokojenost.chvili to trvalo nez sem si zvyknul ale uz bych nemenil.
daji se i dokoupit klavesy WSAD a 1-6 potazne tou texturou
daji se i dokoupit klavesy WSAD a 1-6 potazne tou texturou
- Jarysmen
- Začátečník

Nedávno jsem si už řekl, že novou klávesnici fakt potřebuju... na starý se mi už i zasekávali knoflíky.. a nechtěl jsem na ní šetřit ... přeci jen klávesnici používám hodně často dá se říct furt když sedím u compa tak jsem si vzal tuhle: https://www.alza.cz/corsair-gaming-k95- ... 62.htm?o=1
Mám jí asi 14 dní a moje dojmy z ní jsou, že ty prachy za to stáli! Moc se mi na ní líbí, že má kovové tělo a co se týče psaní atd.. tak to pro mně nejprve byl dost nezvyk páč je hodně citlivá.. ale po 14ti dnech už bych na jiný datlovat nechtěl ! Jinak podsvícení to je kapitola sama pro sebe ... to je absolutně boží ! V podstatě ke každému tlačítku se dá přiřadit jaká koliv barva nebo efekt buď přednastavenej nebo vlastní výroba.. čímž to dává strašně moc možností.. a to je prostě super !
Ovládání zvuku a multimedií na klávesnici taky pracuje skvěle takže pokud by nad ní někdo taky uvažoval ... Tak jí můžu vřele doporučit !!! Akorát jedna nevýhoda, ale to se týkalo asi jen mně byla to, že klávesnice má jen asi 1,5m dlouhej kabel a musel jsem si koupit prodlužovák na USB, aby mi to došáhlo jak potřebuju.
Mám jí asi 14 dní a moje dojmy z ní jsou, že ty prachy za to stáli! Moc se mi na ní líbí, že má kovové tělo a co se týče psaní atd.. tak to pro mně nejprve byl dost nezvyk páč je hodně citlivá.. ale po 14ti dnech už bych na jiný datlovat nechtěl ! Jinak podsvícení to je kapitola sama pro sebe ... to je absolutně boží ! V podstatě ke každému tlačítku se dá přiřadit jaká koliv barva nebo efekt buď přednastavenej nebo vlastní výroba.. čímž to dává strašně moc možností.. a to je prostě super !
Ovládání zvuku a multimedií na klávesnici taky pracuje skvěle takže pokud by nad ní někdo taky uvažoval ... Tak jí můžu vřele doporučit !!! Akorát jedna nevýhoda, ale to se týkalo asi jen mně byla to, že klávesnice má jen asi 1,5m dlouhej kabel a musel jsem si koupit prodlužovák na USB, aby mi to došáhlo jak potřebuju.
- kocourmikes1
- Začátečník

corsair mechanicke klavesnice jsou super, jen maj dost prestrelene ceny za CZ layout, ty si ji koupil za 7k, s US layoutem se prodava tak za 4,5-5k, to je teda sakra rozdil
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- Jarysmen
- Začátečník

Nene nedal jsem za ní 7k, ale jen 6,2k páč byla vystavená na prodejně .. Ale přišla mi v orig bedně a nešlo vůbec poznat, že byla jednou vybalená. Přišla v origo bedně všecko ... prostě jako nová i záruka na ní je klasická dva roky. Jinak ten CZ layout já tam fakt chtěl páč bez toho bych byl v prdeli ... neumím psát všema deseti po slepu tak to tam potřebuju. Přemýšlel jsem nad tou US, ale pak jsem si řekl tolik peněz tak litr sem bo tam už mně nevytrhne.