tak dostal som sa do uzkych...
Pocitac mi zacal sam od seba robit divne artefakty a spomalovat. Zistil som, dobre povedane, velke hovno...
Odpojim dedikovanu grafiku, zapojim inu to iste. Ale podme po poriadku.
Doska je ASUS Z170-A.
Pocitac sam od seba zacal nesmierne lagovat. Odpojim dedikovanu grafiku. Pocitac si nabehne ako sa mu zachce. Potom zrazu funguje na integrovanej UPLNE v poriadku, ziadne lagy. Zapojim dedikovanu (2 rozne) kurevske lagy vo Wine alebo nenabehne vobec boot.. Zapnem hru 10 FPS... Dve mrtve grafiky su nepravdepodobne. Raz svieti PCIex LEDka, druhykrat zase RAM LED. 7h test RAMIEK s aj bez XMP v poriadku. Intel Burn Test 30 min v poriadku. (vsetko na integrovane).
V momente ako nainstalujem ovladac a restartujem PC (ak teda vobec nabehne obraz) lagy jak svina. Ak grafika bezi na Windows Basic je OK. Skusane dva sloty a dve grafiky a same shit (GPUz ako aj bios hlasia funkcne vsetky linky)....
Virusy a malvery sa zda, ze nie su...
Len dodam, ze v nedelu ten spraseny EzFlash3 natrepal na silu do PC najnovsi BIOS 2202. (Downgrade tam do ***** nie je mozny, lebo prisla podpora Kaby Lake a doska pre zmenu Flashback nema). Netusim co mam riesit a co mam opravovat... Disky som vsetky odpojil a nechal som iba SSD.
Niekto nejaka rada? Mrtve CPU linky ? Mrtve PCIex konektory?
Som v koncoch :/.. Objednam nejaku dosku z alzy, ine riesenie nevidim.