Super no nečekal jsem, že budou takové problémy s chladičem četl jsem si akorát to, že to podporuje i FM2, a to mám, tak jsem čekal, že to bude bez problému, ale opak je pravdou, a děkuji Snad to nějak půjde Jdu udělat pár těch fotek, tak chviličku prosím.
tady je teda pár těch fotek, je tam cpu fan ze předu a ze zezadu, a to stejný s MB, a koukal jsem a v těch dírkách co se tam dávají ty šrouby, apod., tak tam něco asi je
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) IndexQQ5 dne sob 15. říj 2016, 15:44, celkem upraveno 2 x.
Pokud by to nešlo, musel bys nějak sundat šrouby z původního chladiče a použít je k montáži nového.
Možná je to tam fakt nějak natvrdo nahulákané, či z lícní strany roznýtované, ten backplate. http://www.ebay.com/itm/HP-500-Orchid-S ... 1754488932
Mimochodem, na tom původním chladiči chybí jedna ségrovka, to by mohla být eventálně příčina vzrůstu teploty, pokud původní chladič nedoléhal.
Taky bys měl její případné pozůstatky raději nalézt, pokud zůstaly někde v PC.
Ať Ti to něco nezkratuje.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Jojo proudí jakoby v zadu větrákem, a nastavení v biosu nevím jaké je můžu poslat cpu teploty, a rychlost větráku jak se točí, ale ukazuje mi to stále "Fan Speed" 49RPM, a vůbec se to nehýbá
Dobře zkusím to od HP, a tu ochranou folii jsem určitě sundal, tady je to ještě od toho HWmonitoru, ale tam mi to zase ukazuje jenom tři jádra nemůže být taky někdě špatně nastavený ten chladič?
Jen se ještě zeptám jestli to náhodou nevíte tohle funguje tak, že když nebudu nic dělat a například koukat jenom na film, tak pojede procesor třeba jen na 1.3Mhz, a když půjdu hrát hry, tak se zapne na nejvyšší rychlost ? Popřípadě jestli to mám takhle nechat nebo něco změnit ?