Pinďoureček píše:Proč si budu kupovat kartu za 20k, když píská?
Záleží jak moc si na to citlivý, mě to třeba nevadí a většinou to přeřvou ventilátory karty, ale teď mám odhlučněný Graphite 780T a tam jsem neslyšel ani R9 290 a ta pískala fakt dost, když jsem sundal bočnici.
JInak vrátit se na 1070, jen kvůli tomu, že to mírně píská, je zlé rozhodnutí. Ale proti gustu....
Ahojte, mám Intel Core i5 3570 3.4 ghz keď sa aktivuje turbo boost tak 3.8 ghz, keď si kúpim GTX 1070 pôjde mi to s tým procesorom v pohode ? Ďakujem za niake rozumne odpovede a rady
Ahojte, - včera jsem u "zeleného skřeta" pořídil GTX 1070 Gainward GS.Paměti jsou Samsung.Boost 1835 MHz,Default Clock 1633 MHz.
Hry ve FHD vše na max, CPU i5 3570K zatím nebrzdí,budu ho chtít potaktovat aspoň na 4.5 GHz.
Ja hrávam skôr 1920x1080 preto sa pýtam či to bude niaky veľký problém, po čase si kúpim určite aj nový procesor ale chcel by som si zatiaľ zahrať také gta V a také novšie hry každopádne diky za odpoveď
Johnyy69 píše:Ja hrávam skôr 1920x1080 preto sa pýtam či to bude niaky veľký problém, po čase si kúpim určite aj nový procesor ale chcel by som si zatiaľ zahrať také gta V a také novšie hry každopádne diky za odpoveď
Johnyy69 píše:Ja hrávam skôr 1920x1080 preto sa pýtam či to bude niaky veľký problém, po čase si kúpim určite aj nový procesor ale chcel by som si zatiaľ zahrať také gta V a také novšie hry každopádne diky za odpoveď
Na zatím nepřetaktovaný i5 3570K ve FHD jedu Rise of Tomb Raider na max , - bez problému.Pouze ventilátor při zatížení slyším trošku víc než na minulé GTX 670, ale to se dá asi též upravit nastavením nižších otáček.
Ještě prosím o radu : co použít,abych přímo ve hře viděl někde v rohu parametry momentál.stavu grafiky,CPU apod (FPS,teploty,otáčky,zatížení,.....).
PS: nevím proč mi dole v sestavě ukazuje pořád GTX 670, když jsem to už v nastavení opravil na GTX 1070 Gainward GS.
Naposledy upravil(a) supfor dne sob 15. říj 2016, 18:48, celkem upraveno 1 x.