Vypadá to dobře Ale obávám se, že tomu i tak bude něco chybět... podobně jako to třeba bylo u Locomotion v porovnání s TTD. Sice se ty hry vždycky přiblížily, ale vždy jim tam něco scházelo, co TTD mělo. A jestli TTD někdy něco překoná, tak se to zapíše do historie
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
Včera jsem to zkoušel. Prokousal jsem se tutorialem i chvilku zkoušel sandbox gameplay.
Bude chvíli trvat, než se do toho dostanu, přijde mi to dost nepřehledné, ale nic s čím by si nešlo poradit
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Mně tato hra nahradila oTTD. Je dobré si něco o hře a jejích mechanikách přečíst než se do vlastního hraní pustím a tak musím říct, že jediné co mně zamrzelo je velmi jednoduchý systém signalizace a nemožnost přiřadit vlaku dynamicky volnou cestu. Po té co definujete linku jí vlak bude následovat dokud např. nepřidáte výměnu nebo návěstidlo. Dá se nad tím ale přimhouřit oko vzhledem k tomu, že je někdy žádoucí, když můžete pevně definovat nástupiště na kterém chcete aby vlak zastavoval/projížděl.
Systém poptávky, kdy každý náklad/pasažér má svůj cíl je velké zlepšení oproti TTD, kde jste mohli vozit např dřevo do pily a bez toho abyjste vyřešili odbit pily to generovalo zisk. v TransportFeveru fungují krásně například překladiště a distribuční centra.
Zatím mi titul poskytuje velkou radost a málo prospaných hodin. Návykovost ve stylu: Ještě 5 minut a jdu do postele mně pravidelně drží u hry už týden a na mých pytlech pod očima to je znát.
Měl by jsi nějakou radu jak na ty překladiště ?
Dočetl jsem se, že má být možné nastavit plné naložení / vyložení nákladu, ale nějak nechápu jak na to, rád bych si třeba dovezl do továrny uhlí + rudu a odvezl od ní vláčkem ocel do přístavu, kde to naložím na loď a dopravím kam je třeba, ale vůbec nevím jak na to..