World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jeltík píše:Tak se mi ty 3MOE na T49 nakonec povedly :-)
Nechápu. To chce hodně konzistentce, kterou 152 mm RNG launcher nemá. Snažil jsem se o tři hvězdy na T20 a o dvě na M46, ale vždycky když jsem se přiblížil, tak matchmaking řekl ne a ztratil jsem několik procent. Nahoru to leze pomalu po setinách a dolů to jde v procentech. Údajně je jednodušší znaky získat na tancích s menším počtem bitev, což dává smysl, protože na spoustě tanků jsem získal dva znaky ještě v průběhu grindu a ani jsem se nemusel snažit. Chtěl bych ale mít aspoň dva znaky na tancích, na kterých mám 500 a víc bitev. Tři znaky se mi afaik povedly jen na ELC, T37 a JP.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Na M46 Pattonovi je to hardcore, protože ho hrají převážně unicumové, pro které je to božský tank. Já se u něj dostal max na 93 %, na PT Ačku to bylo mnohem jednodušší, tam jsem měl tři znaky hned.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Oneille taky jsem z toho byl dost na prášky a ve full gold HE se vypařily asi 4M, ale stálo to za to :-D
Dlouho jsem balancoval mezi 92-93%, pak jsem během série "dobrých" map + týmů spadl na 90, to už jsem si říkal, že je konec. Ale pak se mi povedla tahle bitva a zase to skočilo na 93%, tak jsem si říkal teď nebo nikdy, najednou se objevila série bitev s nástřelem 4K+ nebo aspoň dobrým spotem, v poslední bitvě jsem měl docela dobrý RNG, dokonce jsem penetroval E5 z boku a i když jsme prohráli, 4760 dmg a 1300 spot to pojistily.
Možná, kdybych nebyl exot a vozil optiku, tak jsem se nemusel tolik snažit, ale to dělo chce podle mě maximální lásku, takže zvítězila kombinace nabiják, venti a stabík. Uvažoval jsem i o možnosti vyměnit nabiják za GLD, ale to už mi přišlo dost HC. A celou akci jistila dobrá posádka, ofc.
Obrázek
Navíc, když ty 3 znaky udělal i Peace, to by v tom byl zakopanej pes, abych je nedal taky :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já pořád váhám, jestli si tu T49ku mám koupit, když je teď v akci.

A taky potřebuju najít nějakej cíl v té hře, ten maraton na T-44-100 mě nějak vyšťavil, samozřejmě jsem to jel celkem HC, místo abych si to rozplánoval a teď normálně nemám moc chuť tu hru zapnout a ještě k tomu hraju jako blb. Dneska jsem si dal jen pár bitev a kromě Mka s AMX 50 100 jsem nezahrál skoro nic.

Všechny 10ky už mám, artyny prostě normální cestou expit nebudu, průměrný XP jsem na 900 dotáhnul, WR na 60+ % už mám delší dobu, na 3 znáčky na skoro všem jsem moc levej ... ještě zvednu avg DMG celkově na 2000 a pak snad už budou švédi, ale vzhledem k tomu, kolik mám osobních záloh to asi taky nebude na dlouho ...
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Největší prdel bývá s T49 na strongholdech a jiných podobných věcech. Tam člověk může být taková "sneaky bitch" a zatímco se enemáci bijou s ostatními vlastními tanky, tak jim vjed do zad nebo ideálně na ně. Nikdy jsem nedal dopustit nad kvalitní penetraci přes kryt motoru třeba u IS-3, kdy se mu najednou vypařila většinou minimálně polovina HP :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jaja, dokonce se T49 bere na CW, teda ne s velkým dělem, ale kopec na Himmelu je jí tak nějak souzenej.
T49 je prostě must have, nejde o to, že shodíš IS-3 o 900 HP někde v SH i když to je taky sranda, ale ten random... Všechny arty + všichni tier 7 skauti jsou na ránu a když je dobrý RNG, tak vysekneš i tier 8 chudáky, nehledě na to, jak často T49 zapaluje, nikdy jsem tomu nevěřil, dokud jsem v jedný bitvě nepodpálil 5 tanků na 6 ran. :oops:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Oneshotnout T8 lighta se mi nikdy nepodařilo... nikdy jsem nedostal tak dobré RNG :( Teda jedno Ručko jsem napral asi za 1050 a zbytek dohořel, ale že bych dostal dmg roll za 1100, to vůbec.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Mě už ano a i Borsig padl na ránu, ale hnedka potom jsem jeho kolegu trefil nějak záhadně, že mu zmizlo jen 300 HP.

BTW nesledovali jste poslední dobou nějaký záhadný FPS dropy? Od tý doby, co WG uvolnil ten idiotský micropatch s Lancasterem a Mark1 mě šly FPS úplně do kekelu, jako kdyby to běželo na integrovaný grafice a na Nvidii to úplně kadilo. Mám problém se průměrně dostat nad 40 FPS, přitom jsem měl předtím 80+. A ovladačema nebo OS to (snad) není, zkoušel jsem instalovat i ty nejnovější a hlavně mi ostatní hry běhaj furt v pořádku, nezpozoroval jsem žádný šílený propady jako ve WOT.
Feels bad, man.

Hraju sice na NTB, ale je to i7 Haswell 3,6 GHz v Turbu + GTX 965M, hry a OS jsou na SSD.

E: OS je W 8.1 W 10 jsem zkoušel a asi jsou na mě moc frí kůl a in a protože jsem nevěděl, jak hrozně moc jsou kůl, tak mi v zahraničí promrdaly celej datovej balíček, protože jsem byl idiot a nevypl si natvrdo aktualizace.
Naposledy upravil(a) Jeltík dne pát 14. říj 2016, 17:14, celkem upraveno 2 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě to beží pořád stejně.
Goldnoob team proud member!
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Jeltík píše:Mě už ano a i Borsig padl na ránu, ale hnedka potom jsem jeho kolegu trefil nějak záhadně, že mu zmizlo jen 300 HP.

BTW nesledovali jste poslední dobou nějaký záhadný FPS dropy? Od tý doby, co WG uvolnil ten idiotský micropatch s Lancasterem a Mark1 mě šly FPS úplně do kekelu, jako kdyby to běželo na integrovaný grafice a na Nvidii to úplně kadilo. Mám problém se průměrně dostat nad 40 FPS, přitom jsem měl předtím 80+. A ovladačema nebo OS to (snad) není, zkoušel jsem všechny nejnovější a hlavně mi ostatní hry běhaj furt v pořádku, nezpozoroval jsem žádný šílený propady jako ve WOT.
Feels bad, man.

pokud jsi na windows 10 tak zkus otevřít aplikaci xbox a tam v nastavení vypnout nějaký wannabe stínový nahrávání ala shadowplay.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jé, ten Mark I speciál už zmizel a já to ani jednou nehrál kvůli T-44-100 maratonu. Furt si říkám, jestli T-44-100 za to stojí, ale vzhledem k tomu, že už mi zbývají jen tři národy (Francie, USSR a Japonsko), tak to asi dokončím. Francouze mám skoro hotové, s USSR by neměl být problém, ale Japonci budou horší, protože mám jen STB-1 a Chi-Nu Kai.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Sakra, teď pár měsíců nemám hru ani nainstalovanou... kdybych byl o akci na T-44-100 věděl, tak bych si ho byl vyjezdil. Teď už to nemám šanci stihnout. :sad:
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jeden frajer od nás dal Čechoslováky za jeden den. Takže tu šanci teoreticky máš.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

jdu si pobrečet opět s dotazem :-D
nestává se vám po aktualizaci jakmile dostanu motor, opravím tak hned dostanu další na ammo?
s Intelem na věčné časy
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ne, tohle je spíš problém aimbotů nebo je to prostě tím, že máš smůlu.

Ohledně mého problému s propadem FPS: reinstall OS vše vyřešil. Ovladače se v jednu dobu asi rozhodly, že budou pouštět všechny hry normálně přes dedikovanou GK, ale u WOT si řekly FU a hnaly to přes integrovanou shitku. Nechápu.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak po nějakém půl roce sem zase hru naistaloval a po nějakých čtyřech hodinách zase odinstaloval - stále ten stejný problém. Jakožto neplatící hráč jsem se po čtyřech hodinách nedočkal jediné výhry - hráno se třema tankama VII, VIII, IX.
Hru jsem hrál již od dob beta verzí, ale co z toho vzniklo, je naprostá ujetost. A nějaká grafika, detaily, mapy apod. jsou mě uplně ukradené dokud bude hra k hráčům přistupovat nespravedlivě. Z původně skvělého konceptu se stala komerční sračka tahající peníze z mladých, finančně neuvědomělých lidí.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

siddhi píše:Jakožto neplatící hráč jsem se po čtyřech hodinách nedočkal jediné výhry - hráno se třema tankama VII, VIII, IX.
A jéj, už je to tu zase :lol: Hrál jsem celkem dlouhou dobu víceméně bez prémiáku a měl jsem 58 % winrate... zajímavé, co? :roll: Lidi ty konspirační teorie o placení prémiáku snad nikdy neomrzí :-D
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Indeed. Kdybych pro vlastní srandu nekravil, nebyl pro mě bez utracení byť jediné kačky sebemenší problém držet si aspoň 53% WR.

Hele, teď jsem to teda nesledoval. Uvažuju o reinstalaci a hraní ve volnějším duchu... Švédi mají přijít už v 9.17? A co Havok, ví se už něco bližšího?
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Jestli čekáš že se hra nějak dramaticky uchýlí jinym směrem tak se asi nedočkáš.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Že som ja kupoval CDCčko, z +/- 20 bitiev zatiaľ 4 ik-čka od housky za full...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“