Ahoj, chcel by som sa poradit,
Ak niekto strati iphone 6s v Anglicku a nasledne sa dostane na SR (ten iPhone), da sa vypatrat po prepaleni freewaru?
iPhone 6s - vyhladanie
Moderátor: CageJ
- lacino88
- Nováček
-
- Krteq
- Čestný člen
-
Re: iPhone 6s - vyhladanie
Takže jinými slovy:
"Šlohnul jsem v UK iPhone 6 a vzal si ho s sebou do SK ale teď mám bobky aby mě nenašli když to zapnu... najdou mě i když tam přepálím firmware?"
"Šlohnul jsem v UK iPhone 6 a vzal si ho s sebou do SK ale teď mám bobky aby mě nenašli když to zapnu... najdou mě i když tam přepálím firmware?"

- lacino88
- Nováček
-
Ale houby
Vyskytla sa mi taka moznost. Je mi viac menej zname ze IMEI neprepalim, ale ak by som do toho siel, za lacny paniaz, ci mi nezazvonia na dvere policajti a nezoberu.
Prepalit soft musim tak ci tak. Viem akurat tolko, ze mobil je z UK, skade je jeho dalsi povod to uz neviem. Ja len predvidam do predu, ze ak by bol kradnuty co sa moze stat.

Vyskytla sa mi taka moznost. Je mi viac menej zname ze IMEI neprepalim, ale ak by som do toho siel, za lacny paniaz, ci mi nezazvonia na dvere policajti a nezoberu.
Prepalit soft musim tak ci tak. Viem akurat tolko, ze mobil je z UK, skade je jeho dalsi povod to uz neviem. Ja len predvidam do predu, ze ak by bol kradnuty co sa moze stat.
- mirkotor
- Nováček
-
Primárně iOS od verze 7 používá iCloud lock, jinými slovy nelze přehrát firmware bez Apple ID předchozího majitele, takže je to prakticky bezpředmětné.
- maross
- Nováček
-
přesně tak od 7 nepoužitelné, raději bych se tím nezaobíral a nemusíš potom řešit potíže s policií.