doufám že bude akce v datartu/electroworldu jako kdysi, to se tam o to půjdu porvat
FIFA 17
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Re: FIFA 17
Já nevím, jestli to koupit. Vždycky si nadávám, jaký jsem to idiot, že dávám takovéhle firmě peníze za takhle zprasenou hru 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- LoCo99
- Začátečník

no co se dá dělat, ten svět virtuálního fotbalu je těžce totalitní bez možnosti výběru, PES je prostě sra*ka kvuli licencím a tak si vývojáři FIFA můžou vypouštět do světa co chtěj a vždycky to všichni koupí
je to klasicky nedodělaný, ale je to zábava a vím že to budu hrát celej rok, to je prostě kouzlo fotbalu
ale 40 euro je fakt moc, ještě navíc všude jsou krabicovky za 1700 Kč co jsem viděl po obchodech, to jsem nechápal
je to klasicky nedodělaný, ale je to zábava a vím že to budu hrát celej rok, to je prostě kouzlo fotbalu
ale 40 euro je fakt moc, ještě navíc všude jsou krabicovky za 1700 Kč co jsem viděl po obchodech, to jsem nechápal
- Zofrenko
- Žlutá karta

-
kupil som pred tromi hodinami, z g2a .. mal som ešte na penaženke g2a 10e za predanu hru tak ma to vyšlo na 33e ,, cena bola 43 e..
Celkom sa mi to páči, je vidiet pokrok oproti fife 16.. momentalne hram journey/cestu viac som neskušal, určite budem hrat aj karieru a ultimate team
kupil som origin verziu napriek tomu ,že mam aj xbox .. z dôvodu ,že už fifu nehram ako kedysi a som sviatočny hráč. a kedže si chcem zahrat 4x do mesiaca online zapas nebudem si koli tomu platit xbox live.. to je jediny dôvod prečo som kupil origin verziu a nie xbox .. inak xbox ultimate team je daleko daleko lepši, nakupite tam omnoho lacnejšich hračov z dôvodu že to hraje tak 7x viac ludi ... na xbox ultimate team markete je cez 1 milion položiek, zatial čo pri origin verzi okolo 170 tisic momentalne... ked som fifu hral naplno prave koli tomu UT marketu som si kupoval konzolu xbox ... teraz už len čakam na battlefield 1 potom na fifu čas nebude
Celkom sa mi to páči, je vidiet pokrok oproti fife 16.. momentalne hram journey/cestu viac som neskušal, určite budem hrat aj karieru a ultimate team
kupil som origin verziu napriek tomu ,že mam aj xbox .. z dôvodu ,že už fifu nehram ako kedysi a som sviatočny hráč. a kedže si chcem zahrat 4x do mesiaca online zapas nebudem si koli tomu platit xbox live.. to je jediny dôvod prečo som kupil origin verziu a nie xbox .. inak xbox ultimate team je daleko daleko lepši, nakupite tam omnoho lacnejšich hračov z dôvodu že to hraje tak 7x viac ludi ... na xbox ultimate team markete je cez 1 milion položiek, zatial čo pri origin verzi okolo 170 tisic momentalne... ked som fifu hral naplno prave koli tomu UT marketu som si kupoval konzolu xbox ... teraz už len čakam na battlefield 1 potom na fifu čas nebude
- Renegate
- Začátečník

-
tiez som kupil, id mam maxpayne2017 mozme skusit match
- Navy
- Nováček

-
Hm to já si ji koupil za 1.291,- zde https://www.hptonery.eu/cz-detail-90189 ... fa-17.html. Je to hodně, ale nevydržel jsem...
- Renegate
- Začátečník

-
Dnes som hral denny turnaj, dostal som sa prvýkrát do finale, no a tam sa diali veci, samozrejme som nepostúpil
do polčasu som prehraval 3:0,co strela to gol, po polčase som dal hned na 3:1,v zapati som dostal na 4:1,nevzdaval som to a potom to prišlo, vyrovnal som na 4:4 v 88min,samozrejme v 90min som dostal na 5:4,uz som isiel gamepad rozbit ale co po gole som hneď rozohral, bum 5:5,infarktovy zapas ale to nieje všetko, nadstaveny cas, v 118min som dostal na 6:5,v 120min som dal na 6:6,penalty, a tie som komplet dodrpkal, tie mi nejdu akosi, cize dnes smolny den 
- Mac302
- Začátečník

-
Neví někdo, proč se člověk se Standard edicí nemůže připojit k někomu s vyšší edicí? TO jsem ještě v žádné hře neviděl.
Já mám Fifu 17 Deluxe edici a kamarád si koupil standard a když založím on-line přátelák a pošlu mu invite, tak se ke mě nemůže připojit a vybízí ho to, aby upgradoval na Deluxe. Obráceně to jde, když založí on a pozve mě, tak není problém.
Celkem mě to pobavilo a moc to nechápu, protože podle Originu jediný rozdíl mezi edicema je ten, že s vyšší edicí jste dostali FIFA Points.
Já mám Fifu 17 Deluxe edici a kamarád si koupil standard a když založím on-line přátelák a pošlu mu invite, tak se ke mě nemůže připojit a vybízí ho to, aby upgradoval na Deluxe. Obráceně to jde, když založí on a pozve mě, tak není problém.
Celkem mě to pobavilo a moc to nechápu, protože podle Originu jediný rozdíl mezi edicema je ten, že s vyšší edicí jste dostali FIFA Points.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
- Frostys
- Začátečník

-
Heh. Proč mě vůbec něco takového u EA překvapuje 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240