Poradit s PC sestavou a jejcih komponenty
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- stesalik
- Nováček

-
Poradit s PC sestavou a jejcih komponenty
Dobrý den. Zdravám všechny uživatele tohoto fóra. Potřebuji poradit s PC sestavou. Mám vybrané komponenty, ale mi chybý grafická karta a rada jestli bude vše komponentní a bude mezi sebou spolupracovat. Složení: PC skříň - SilverStone SFF SG05
MB - MSI B150I GAMING PRO
Procesor - Intel Core i7-6700K
Chladič CPU - SilverStone AR06
Paměti - Kingston 8GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
Zdroj - Zalman ZM450-FX
Klávesnice - Logitech G910+ Orion Spark RGB US
Myš - C-TECH GM-01R Akantha (červené podsvícení)
Grafickou kartu bych chtěl použít od Nvidie, ale nevím jakou do 5000Kč
Tak se ptám co tomu rozumí jestli to do sebe zapadá a jakou grafárnu použít.
Moc děkuji za každou radu.
MB - MSI B150I GAMING PRO
Procesor - Intel Core i7-6700K
Chladič CPU - SilverStone AR06
Paměti - Kingston 8GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
Zdroj - Zalman ZM450-FX
Klávesnice - Logitech G910+ Orion Spark RGB US
Myš - C-TECH GM-01R Akantha (červené podsvícení)
Grafickou kartu bych chtěl použít od Nvidie, ale nevím jakou do 5000Kč
Tak se ptám co tomu rozumí jestli to do sebe zapadá a jakou grafárnu použít.
Moc děkuji za každou radu.
- racecar
- Středně pokročilý

Re: Poradit s PC sestavou a jejcih komponenty
Bud zmen dosku za Z a rychlejsie ram, alebo procak bez K.
Zdroj radsej EVGA 500B.
Karta 1060 6gb. Ak nevyjde tak zmen tu plastovu klavesnicu za nieco ine.
Zdroj radsej EVGA 500B.
Karta 1060 6gb. Ak nevyjde tak zmen tu plastovu klavesnicu za nieco ine.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- stesalik
- Nováček

-
D)Diky za radu, Skus mi něco vybrat a navrhnout o jakou desku a atd. ja to poskládám.
- racecar
- Středně pokročilý

Aka ma byt celkova cena za PC?
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- stesalik
- Nováček

-
Tyto komponenty už mám objednaný, ale ještě se daj stornovat. Stejně se mi to nezdalo nějak moc kompatibilní. a cena by byla kolem 18 - 20000Kč.
- stesalik
- Nováček

-
Jo a ten procesor by jsem chtěl ponechat. Jen mi nebude vadit když to bude ve formátu mini ATX nebo ATX. To myslím, že i komponenty jsou levnejší. Díky.
- kocourmikes1
- Začátečník

zaklad by mel vypadat nejak takhle https://www.czc.cz/176319,179208,176896 ... 65638/kody
potrebujes Z desku formatu ITX, tyhle desky jsou drahe a neni v nich moc velky vyber + potrebujes slusny nizkoprofilovy chladic + kvalitny zdroj s modularnimi kabely + ram s vyssi frekvenci k plnemu vyuziti potencialu cpu
pri tvem rozpoctu 20tis bych sel do vetsi skrine a no-k i5
nvidii do 5tis. mas akorat gtx 1050ti 4GB nebo nekde sehnat levne z bazaru gtx 960
potrebujes Z desku formatu ITX, tyhle desky jsou drahe a neni v nich moc velky vyber + potrebujes slusny nizkoprofilovy chladic + kvalitny zdroj s modularnimi kabely + ram s vyssi frekvenci k plnemu vyuziti potencialu cpu
pri tvem rozpoctu 20tis bych sel do vetsi skrine a no-k i5
nvidii do 5tis. mas akorat gtx 1050ti 4GB nebo nekde sehnat levne z bazaru gtx 960
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- stesalik
- Nováček

-
Díky. Nějak se stím poperu.
- Banana
- Začátečník

-
A k cemu to pc bude?zatim to vypada ze chces pect jablecny strudl z rajcat
- stesalik
- Nováček

-
Tak to jsem se zasmál
No má to být napůl herní a na půl na úpravu fotek. Jen finančně je to na H...o. Povedlo jse mi koupi akorát i7-6700K za 6 litrů a teď ho potřebuji nějak spárovat. Tůstalo mi 13 litru a nemůžu se do ních vejít. S grafikou jsem chtěl počkat, to už vůbec by na ní nedalo, ale plánuji nejaoku o NVidie 1060. Tak kvůli tomu byl takovej výběr. Nic moc.
- Banana
- Začátečník

-
Aha uz chapu.hele k takovemu cpu ktery jde taktovat bych koupil desku s Z170 tim vyuzijes naplno jeho potencial.
Jake hry hrajes?pokud by to byly nejake nenarocne typu WOT ci strategie dalo by se vydrzet na integrovane grafice nez nasetris na nejakou adekvatni grafiku k tomu cpu
Jake hry hrajes?pokud by to byly nejake nenarocne typu WOT ci strategie dalo by se vydrzet na integrovane grafice nez nasetris na nejakou adekvatni grafiku k tomu cpu
- stesalik
- Nováček

-
Teďka pařím Tom Clancy's The division a mám tu jěště The Witcher 3: Wild Hunt. Hraju to na Gigabyte GTX 750Ti OC, Ale tento PC už je prodaný tak potřebuji teď upgrade.
- kocourmikes1
- Začátečník

tak i7 6700k za 6tis je moc dobrej kup, takze si urcite dobre udelal, ja bych k tomu vzal tohle
https://www.czc.cz/176851,176896,171934 ... 75373/kody
a bud prisetrit na grafiku, nebo vzit za zbytek z bazaru nejakou r9 270, gtx 760
https://www.czc.cz/176851,176896,171934 ... 75373/kody
a bud prisetrit na grafiku, nebo vzit za zbytek z bazaru nejakou r9 270, gtx 760
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- stesalik
- Nováček

-
jakej je rozdíl mezi ASUS Z170-A - Intel Z170 a ASUS Z170 PRO GAMING. SSD a HDD mám.
- kocourmikes1
- Začátečník

par konektoru (porovnej si specifikace) a barva, dobre jsou obe dve
- Banana
- Začátečník

-
tak co všechno teda ještě potřebuješ?
grafika, deska, ram, zdroj, chladič, case? musí být case mATX?
grafika, deska, ram, zdroj, chladič, case? musí být case mATX?
- stesalik
- Nováček

-
Na grafiku teď musím zapomenout. Paměti mi poradili: Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2x8GB) DDR4 3000.
Tak jsem si vybral desku ASUS Z170 PRO GAMING, zdroj mi taky raděj, že by byl dobrej: Seasonic S12II-620 620W a chladič CPU: Be quiet! Pure Rock. Skříň: BITFENIX Comrade, okno, černá. Tak co ty na to?
Tak jsem si vybral desku ASUS Z170 PRO GAMING, zdroj mi taky raděj, že by byl dobrej: Seasonic S12II-620 620W a chladič CPU: Be quiet! Pure Rock. Skříň: BITFENIX Comrade, okno, černá. Tak co ty na to?
- Banana
- Začátečník

-
jo dobře ti poradili, bude to perfektně vyvážený stroj
je dobře že si pošetříš na lepší grafiku, nemá smysl k top hernímu CPU cpát low end grafiku (což bohužel při dnešních cenách za 5000,- koupíš
)
je dobře že si pošetříš na lepší grafiku, nemá smysl k top hernímu CPU cpát low end grafiku (což bohužel při dnešních cenách za 5000,- koupíš
- stesalik
- Nováček

-
No to jsem rád. Ještě rad jakou grafárnu. Pokaždý jsem používal NVidii od Gigabytu. Ty mi šlapaly a byly tichý. Tak jakou by jste mi nejlépe doporučil-li. Třeba jsou i jiný. Jednou jsem skusil od Asusu a šel jsem ohluchnout, tak pískala. Tak jsem ji okamžitě vrátil. Díky moc.