Battlefield 1

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zumpar1234

Re: Battlefield 1

Příspěvek od zumpar1234 »

Riku píše:Já jsem u tý hry imrvére nasranej.. ale ultra nasranej. U BF4 jsem se nikdy nerozčiloval, tady bych prohodil monitor oknem :angry2:
Rozhodne nie si sám aj ja z tej hry chytam zachvaty hnevu... Ta hra vyslovene tresta proaktivnych hracov co hraju na objectives... Vecsina vlajok je na otvorenych miestach s minimom moznosti krytia takze kdejaky sniper camper je tu za borca. Vyslovene ak nekempis v technike alebo s reconom na dialku tak je hra extremne tazka. Musis stale chodit so stadom inak si neskrtnes. Hrac so skillom ma v podstate zviazane ruky... Hitovanie je tragedia a na zabitie nepriatela treba velmi vela hitov casto to ani dobre nehituje. Takze ked si proaktivny a ides zabrat nejaku vlajku sam lebo stupidne stado ala tvoj team sa babre s nepriatelom na jednej vlajke a nezabera ine tak nemas vela sanci na uspech,... naspawnuju sa tam 3 nepriatelia a skoncil si... prec su tie casy BF3 a ciastocne BF4 ked si sam v pohode vykosil naraz aj 3 nepriatelov pri jednom nabehu. V BF1 sa to neda praktikovat tak lahko moze za to viac faktorov, hitovanie, zbrane a design map.

Dalsi problemy na ktore som narazil su:

-minimapa= nepouzitelný kram na ktorom nič nevidno, skusal som menit aj gameplay nastavenia ale nic nepomohlo a ta minimapa je naprd, potrebuje jednoznacne prepracovat, zvecsit dosah a hlavne mat poriadne vysvietené spotnué nepriatelske sily. Pre Boha ja nemam cas lustit pocas boja minimapu na ktorej su mikroskopicky a nevýrazne znazornený nepriatelia ja to potrebujem vnimat prevažne periferne takze to tam musi svietit a byt dostatočne veľke!

-system spotovania nepriatelov je tiež nepouzitelny ako minimapa, znova mikroskopicke a nevýrazne ako by to tam ani nebolo... musia to jednoznacne prepracovat.

- nepriatelia splivaju s prostredim ako ruku na srdce ale rozoznat nepriatela od prostredia je extremne tazke, viem ze camperske socky uz davno otvorili sampanske ale ako skutocne je toto velký problem. Potrebuje to prepracovat a zvyraznit nepriatelov.

- na zaver nechcem byt hnidopich ale vzhladom na design map by som rozhodne privítal nerfnutie Recon zbrani lebo momentalne je ta hra fraška! Na jednej strane často nuti ist hračov na vlajky ktore nemaju takmer ziadne možnosti krytia a na druhej strane su vlajky obklopene miestami kde sa moze skryt nepriatel a kempit. Takze v Battlefield 1 ist zabrat vlajku znamena ist ako ovca na porážku. Toto designoval fakt nejaký "genius".
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

:D Jambiya Knife – Arabian Dagger from Battlefield 1 - MAN AT ARMS feat. Danny Trejo
https://www.youtube.com/watch?v=c8AsONB6F4s
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

tak az na ten balanc dobry, na tom by chlapci meli jeste krapet zapracovat...
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Zaznamenal som "veľky prielom" v hrani Battlefield 1 :mrgreen: Chlapci z DICE konecne zapracovali na classoch a striedať medika, assaulta a supporta už ma svoj zmysel. Pri bojoch na blizko je medik nepouzitelny tu treba siahnuť jedine po assaultovi, jeho rychlopalne zbrabe alebo brokovnice su výborne na blizko... horsie je to s nim uz do dialky. Takže sa pri troske snahy da vystrielat viac nepriatelov aj v Battlefield 1. Uz som si zvykol na mapy a prostredia takže viem lepsie a rychlejsie spozorovať nepriatela. Stale to ale nic nemeni na tom ze spotovanie, minimapa by potrebovali poladit. Tiež sa mi nepači absencia 48 slotových serverov mnohým mapam by prospel skor nižsi počet hračov. Vzducholoď,vlak, bojova lod su dobre prvky vyvažovania hratelnosti. Technika v hre tiež funguje dobre a letectvo konecne nema tu božsku moc zlikvidovat celu pechotu ako tomu bývalo v predchadzajucich Battlefieldoch. Tam to bolo sposobene hlavne vdaka helikopteram. Pacia sa mi aj specialne triedy ako kavalerista, taniksta, pilot. Tiež su zaujimave specialne kity zbrani ako plamenomet, antivehicle kit atd. Veľmi sa mi páči efekt zašpinenia zbrane blatom alebo vodou+ efekt rozstrielaneho dela. Su to v podstate prkotiny ale vo svojej jednoduchosti to dodava hre naozaj krasny graficky neopozerany bonus navyse. Tento Battlefield 1 ma naozaj bavi hrať a som zvedaví ako sa bude dalej vyvíjať a čo nove pribudne. Zda sa ze ma kupa premium neminie, ach ta DLC politika... :( vyslovene ako fail vnimam nepritomnost ruskej a francúzskej armady v zakladnej hre, doplnia to az DLC.

Hladis paci sa mi ako tam Angry Joe hraje ako lama :D Mal tam tusim medika nahitovali ho a nehodil si medkit aby sa hned liecil. :mrgreen:
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Celkem normálka na týhle mapě :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

dneska som trocha terorizoval ovzdušie :)

https://www.youtube.com/watch?v=4dLDef98hcQ
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

hezky :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

menši zostrih mojho tank sniperingu :)

https://www.youtube.com/watch?v=Kla4kq6D5x0
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Paradne si to davas,ale je hodne divny jak to letadlo po sestreleni zamrzne na miste :)
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
skaven321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skaven321 »

tak sa to dialo aj pocas I. svetovej 8-)
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
BL!zZard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BL!zZard »

Ty letadla mě taky štvou, v betě to nedělalo.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2
https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů
https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
cmoud4k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cmoud4k »

AMD Ryzen 9 7950X ASUS ROG STRIX X870E-F GAMING WIFI Corsair 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Dominator Titanium XMP Corsair HX1200i Cooler Master HAF 700 EVO GeForce RTX™ 4090 GAMING X TRIO 24G
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Pěkné videa :) Já mám taky něco v Pc na disku, ale vůbec nemám čas to sestříhat a dát do toho hudbu..
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
oneil34
Nováček
Nováček

Příspěvek od oneil34 »

Super videa jen tak dál :)
cmoud4k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cmoud4k »

ja cekam na novy disk snad bude 500gb ssd stacit a pak zacnu delat videa protoze to co se mi obcas povede by mi ani nikdo neveril :D
AMD Ryzen 9 7950X ASUS ROG STRIX X870E-F GAMING WIFI Corsair 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Dominator Titanium XMP Corsair HX1200i Cooler Master HAF 700 EVO GeForce RTX™ 4090 GAMING X TRIO 24G
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Jo, kdybych já natáčel videa :-D ... tak bych dost možná neměl žádný ze svých X banů, které za svůj skill mám :mrgreen: Ale to zamrzávání letadel je komické. Teda, tragické.
Obrázek
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak osobne ma BF1 rozhodne nebavi ako BF4 :sad:
Keby nie obcasneho zahrania s kamosmi na TS, tak to prcam asi

dalsia cast dufam bude z II. svetovej, to by malo byt zaujimavejsie
* a podla mna aj bude, snad uz na VOLTE :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“