The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od RaZZoR »

Hladis, nevíš co je tohle za texturu? Mám tam tvoje packy + hafo dalších textur a stejně to vypadá k blití.
Obrázek
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Vim a tohle co tam mas moje textura není. Vypada to i na nejaky blby mesh.
// Ostatne ani byt nemůže, na Whiterun tam mas pouzity uplne něco jiného.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mám namíchaný víc texture packů a když je instaluju přes sebe, nepřepisuju je, nechám vždycky nainstalovat jen to, co ještě nemám. Kdybys mi řek konkrétně méno a složku týhle textury a jestli je někde v tvym packu, tak jí tam narvu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No to vidim ze to mas namichany a vypada to divne.

wrcitywall01 wrcitywall01_n wrcitywall01_p
wrcitywall01plaster wrcitywall01plaster_n wrcitywall01plaster_p
wrcitywalltopcap01 wrcitywalltopcap01_n wrcitywalltopcap01_p

To jsou 3 textury tak, aby to navazovalo, ale i tak ti negarantuju, ze to bude sedet všude s jinym packem, jelikož na Whiterun mas uplne jiny pack a navazuje to na další textury, třeba rohů zdi.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Dík, takže je to ve složce Whiterunu. Nějak to tam vyčaruju. Btw nechápu, že autor Alternative Whiterunu je takový prase a nechá v packu tak příšernou texturu. To je teprv prasomoder :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Mas pouzit muj Whiterun a nemusíš tohle resit :razz:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Momentálně sem laboroval a nacpal sem tam Noble skyrim+ hladis packy na všechno ostatní, co noble nepokryl.
Obrázek

Ale proč mám kurva průhledný stromy?
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Proc porad hrajes na starym enginu?Tech 20fps ve whiterunu je hrozny.S SSE bys byl na 60fps.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Páč mě tady Hladis strašil, jak je SE verze zabugovaná :D A ještě potrvá, než bude plno modů předělanejch a buhví jestli nebude ještě hromada patchů.
Ukaž jak si na tom ty s SE verzí.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Pro mě SE bude fajn, až bude SKSE a SkyUI (pokud není).
Pak začne těch několik desítek hodin modování. :-D

Jaká je nejlepší možnost zazálohovat modovenej Skyrim a NMM, tak, aby si NMM i pro přeinstalování OS pamatoval nastavení a nainstalované mody?
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jsem nejak zaslech, ze SKSE tam mozna nebude nikdy.
RaZZoR píše:Páč mě tady Hladis strašil, jak je SE verze zabugovaná :D
Je a odinstaloval jsem ji. Me je k nicemu, zvlaste když tam nefungujou moje textury. A taky neresim prasodobytekmody, takze ja mam ve hre 60fps a ne 20.
RaZZoR píše:Ale proč mám kurva průhledný stromy?
Protože to mas rozbity :razz: Mas tam nejak zmrseny meshe na stromy. Kombinujes ruzny packy, jenze ty ti muzou delat bordel jak se vzajeme prepisujou.

Jinak uloaduju updatly packy, dam vedet az to bude cely up. Hezky to trochu nabobtnalo.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Na stromy mám SFO 1.91 regular, ničim jinym sem to nepřepsal. Všim sem si toho až teď a jiný stromy, než tyhle břízy či co to je, průhledný nejsou.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Odinstaluj SFO a smaz ho. Zkontroluj jak to vypada. Stahni ho znova a nainstaluj co se stane. Je to nejaky podelany mesh konkretne na brizu. Nemas tam nejaky parallax mod na stromy ?
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

SKSE prvni beta uz vysla, ale je problem, ze tym, ktery delal na SKSE, se v podstate rozpadl, delalo to 5 lidi z nich 2 odesli uplne, dalsi ted zacal delat pro nejake herni studio a nema cas. Jeden z tech dvou co zustali dela na Falloutu 4 a na Skyrim SE zbyl jeden clovek.
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Ty tvé textury hladis - pokryjou všechny textury ve hře? Předměty, města, stromy, vegetaci a tak? Do teď jsem používal pouze (2K texture pack z nexusmódu) tak jestli to bude viditelný rozdíl. Rád bych si Skyrim zas zahrál a v plný parádě. Já si přepisuju pouze textury. ENB ani jiný módy tam necpu.:))
CPU : AMD Ryzen 9 9950X3D @ 5.3GHz all-core, CPU Cooler : MSI MAG Core Liquid A15 360, RAM : 2x16GB 6000MHz, CL32, GPU : Gigabyte Gaming OC RTX 5070, MB : Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI , PSU : Corsair RM850x, SSD : 1x Samsung 2TB 9100 Pro,1x512GB Crucial., Case : Fractal Design Mesihify 2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

RaZZoR píše:Páč mě tady Hladis strašil, jak je SE verze zabugovaná :D A ještě potrvá, než bude plno modů předělanejch a buhví jestli nebude ještě hromada patchů.
Ukaž jak si na tom ty s SE verzí.
60fps
https://abload.de/img/skyrimse_2016_11_12_2sxyb2.png

Jinak vsechny dulezity mody fungujou krome SKYUI a uz jsou dokonce venku ENB, ale ja jedu bez ENB.
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

SkyUI funguje "částečně" i pro SE Skyrim viz https://www.youtube.com/watch?v=wIOWy86_sws
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tak je to nahrany, mate to na první strane. Není aktualizovan zatím jen ten balik na zensky. Pokud by byl nejaky problem s odkazem a stazenim, tak reknete. Ještě upozornuju, není to na SE edici.

Arm0r!:
Pokryva to vse krome (na nektery vyjimky) obleceni, zbrani, zbroji, vegetace, lidi, vodnich ploch a fauny + neobsahuji parallax meshe uplne na vse ve hre. Na to ostatne je dost kvalitních modu zvlast.

Moje packy nahravejte az jako poslední s tim, ze vse prepisete a zaklad je mit GPU s 4GB VRAM. S méně to ani nezkousejte.
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Ok. Díky za info. Btw - 4GB VRAM je jistá věc. Pak to vyzkouším.
CPU : AMD Ryzen 9 9950X3D @ 5.3GHz all-core, CPU Cooler : MSI MAG Core Liquid A15 360, RAM : 2x16GB 6000MHz, CL32, GPU : Gigabyte Gaming OC RTX 5070, MB : Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI , PSU : Corsair RM850x, SSD : 1x Samsung 2TB 9100 Pro,1x512GB Crucial., Case : Fractal Design Mesihify 2
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Hladis: Diky, stahnuto.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“