odinstalace game padu

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
angelus
Nováček
Nováček

odinstalace game padu

Příspěvek od angelus »

potrebuji radu jsem game pad neodinstaloval ale odstranil."o(....no chci ho nainstal znova ale haze mi to hlasku ze ho mam odinstalovat ale uninstal jsem odstranil.......a nevim jak ho mam zrusit abych ho mohl nainstal.znova????je to game pad logitech..a jedna cast odinstal nejde.......potrebuji radu co stim...jsem udelal blbost ale co se da delat poradte please..
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: odinstalace game padu

Příspěvek od johny128 »

angelus píše:potrebuji radu jsem game pad neodinstaloval ale odstranil."o(....no chci ho nainstal znova ale haze mi to hlasku ze ho mam odinstalovat ale uninstal jsem odstranil.......a nevim jak ho mam zrusit abych ho mohl nainstal.znova????je to game pad logitech..a jedna cast odinstal nejde.......potrebuji radu co stim...jsem udelal blbost ale co se da delat poradte please..
takze ak spravne rozumiem, ty si ho vymazal z disku, namiesto toho aby si dal Uninstall :) .Tak to si pusti start/spustit , tam regedit a daj si vyhladat vsetko co nesie nazov toho co chces nainstalovat(to si nejak najdes, adresar kde to bolo naisntalovane) a vsetko co najde vymaz :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“