To se pleteš. Je to k ničemu pouze pokud ten aritmetický výkon není schopná aplikace naplno využít. Pokud ano, tak se to projeví přesně takhlekillerek píše:Krteq: Ty teoreticka cisla jsou k nicemu.
R9 290 - 4,8 TFLOPs
GTX 970 - 3,5 TFLOPs
Moderátor: Baneshee

To se pleteš. Je to k ničemu pouze pokud ten aritmetický výkon není schopná aplikace naplno využít. Pokud ano, tak se to projeví přesně takhlekillerek píše:Krteq: Ty teoreticka cisla jsou k nicemu.

GTX1070 tam ma 82fps.Stara 290 tam ma 68fps.Rozdil jen 14fps/20%.To mi pripada jako skoro stejnej vykon.killerek píše: HEAD: Ty zas perlis. Najednou je 290 skoro stejne vykona jak 1070![]()
![]()

Na tom je vidět jak je hra slušně optimalizovaná co se týče fps (na rozdíl od využití RAM)....nicméně si nemohu pomoct, ale ten obrázek je dost mázlý (asi motion blur). Nemohu si vynachválit SweetFX (viz. str. 2), nemá to v daném případě žádný vliv na fps a je to ostrý, rozdíl nebe a dudyAche píše:Mam tu ještě GTX 1050 Ti (náhodou se mi dostala do ruky na vyzkoušení), takže když už tu sbírá HEAd výsledky z tohohle nenáročnýho úseku, tak zde je Inno3D GTX 1050 TI (default, nemá 6pin): https://abload.de/img/iw7_ship_2016_11_11_2b5yue.jpg

Třeba protože Black Ops 3 sérii Dělá Treyarch a tyhle Warfare dělá Infinity Ward. Mě se vždy víc líbily díly od Treyarch.HEAD píše:Mimochodem ja prave hraju black ops3 a ta hra ma daleko lepsi grafiku jak tenhle dil.![]()
Jak je to mozny?

Textury byly ostré, hry plynulá a ani jednou nespadla.