upgrade pc do 340€

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
gamerBX
Nováček
Nováček

upgrade pc do 340€

Příspěvek od gamerBX »

CPU-AMD FX 8350 , RAM 16GB , CHLADIC - NOCTUA , Zakladna doska : gigabyte ga 970a-ds3p , Noctua NH-U12S a zdroj-fortron-fsp600-50arn-88-600w-aktivne-pfc , hdd 1tb western digital 7200rpm , grafika gtx 1060 .. a upgrade chcem kvôli tomu lebo ked zapnem pc tak je dosť pomalí ale po pár minutách ide rýchlo : ) a ešte sa stáva že ako ide nabiehať win do prihlasovacie konta tak sa reštartne .. stáva sa to cca 2 krát za týždeň .. ked som už v systéeme nie je žiadny problém : ) .... preinštalovanie win nepomohlo : )
pc ma presne teratz 2 roky ... uvažujem že by som dal cpu Intel a nejakú novú zakladnu dosku a najlepsiš aby som mohol použiť ram 16gb a chladic + zdroj , hdd zo starej zakladnej dosky :.... máte nejaké nápady na zlepšenie ?
borko
Nováček
Nováček

Re: upgrade pc do 340€

Příspěvek od borko »

Když budeš kupovat novou desku pro intel, tak má smysl uvažovat jenom o Skylake a tím pádem budeš muset koupit nové paměti. Nebo koupit o generaci starší bazarovou a k tomu CPU. Nejvíc by Ti ale pomohl SSD. Napiš k jakému účelu to PC používáš (hry, grafika, prog...)
gamerBX
Nováček
Nováček

Příspěvek od gamerBX »

Na hry a sem tam nejaký film
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

jestli te trapi akorat pomali rozjezd pri startu pc, tak si kup ssd, nic vic asi nepotrebujes + pretaktovat to cpu pokud si tak jeste neudelal
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
borko
Nováček
Nováček

Příspěvek od borko »

Na hry a filmy Ti změna platformy moc nepomůže. Jak už jsem psal a taky kocourmikes1, tak nejvíc Ti zrychlý start a odezvu systému SSD.
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Stačí ti nějaké SSD na systém třeba https://www.czc.cz/samsung-ssd-850-evo- ... 60/produkt
gamerBX
Nováček
Nováček

Příspěvek od gamerBX »

zdravím : ) nechcem zbytočne zakladať novú tému tak napíšem sem .. Už mám ssd a pc je o dosť rychlejsí ale vyskytol sa problém ktorý pretrváva .. Ked pc zapnem tak chvíľku dosť vrndží ale cca po 3 minutách sa stíši ... mal som otvorenú bočnicu a vyzerá to na zdroj : / ten mám ešte v záruke a chcem vedieť že či mi uznajú reklamáciu pretože mám v pc zopár stiahnutých hier no väčšina je originál : ) alebo bolo by lepšie preinštalovať win predtým ako ho dám do opravy ? inak moja zostava je
CPU-AMD FX 8350 , RAM 16GB , CHLADIC - NOCTUA , Zakladna doska : gigabyte ga 970a-ds3p , Noctua NH-U12S a zdroj-fortron-fsp600-50arn-88-600w-aktivne-pfc

čo myslíte bude chyba v zdroji ? dik : )
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“