Battlefieled 4 se spusti nekde na pozadi
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Battlefieled 4 se spusti nekde na pozadi
Ahoj vsem, stava se mi divna vec.
Uz toho moc nenahraju jen si obcas pustim BF4.
zacalo to delat to, ze se prez battlelog chci pripojit nekam na server, hra se zacne pripojovat, v liste problikne okno s bf4 a zmizne, ale battelog se tvari jako ze je vse oka, pise pripojovani k serveru a pak ze hraju na uvedenem servru. Spravce uloh taky pise, ze bf 4 bezi, ale okno s hrou nikde neni a nejde ho otevrit, proste to bez nekde v utrobach systemu.
Zkousel jsem komplet reinstal na win 8 ktere jsou k nb a to jde vse normalne, i aktualizace na win 10 nezlobi, ale pak se win 10 aktualizujou a uz to nejde. Na battlelog foru jsem nasel dalsiho se stejnym problemem, ale nikdo zatim neodpovedel.
Neresil jste to nekdo?
Diky
Uz toho moc nenahraju jen si obcas pustim BF4.
zacalo to delat to, ze se prez battlelog chci pripojit nekam na server, hra se zacne pripojovat, v liste problikne okno s bf4 a zmizne, ale battelog se tvari jako ze je vse oka, pise pripojovani k serveru a pak ze hraju na uvedenem servru. Spravce uloh taky pise, ze bf 4 bezi, ale okno s hrou nikde neni a nejde ho otevrit, proste to bez nekde v utrobach systemu.
Zkousel jsem komplet reinstal na win 8 ktere jsou k nb a to jde vse normalne, i aktualizace na win 10 nezlobi, ale pak se win 10 aktualizujou a uz to nejde. Na battlelog foru jsem nasel dalsiho se stejnym problemem, ale nikdo zatim neodpovedel.
Neresil jste to nekdo?
Diky
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Battlefieled 4 se spusti nekde na pozadi
co ovladace grafiky? takhle obvykle vypada hra, kdyz spadnou ovladace grafiky, sice vse jede, ale do toho okna se uz nedostanes
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To okno neni nikde videt. Ovladace jsem daval novy
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Skrze Alt+Tab se do toho nedostaneš?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hexik21
- Mírně pokročilý

A co alternativu ALT + TAB = spustit správce úloh -> Aplikace -> BF4.exe -> prav.tlač.myš -> Přenést do popředí?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- logingame
- Začátečník

-
Ahoj, je to bůh od poslední update originální, problém spočívá v tom že Hraješ s nastavením Windowed, změn si to na fullscreen v settings/ bývá to v dokumentech, a kdybys trval na windowed mod tK Stáhni si aplikaci z třetí strany
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nehral v okne nikdy 
- logingame
- Začátečník

-
Promiň, myslel jsem bordeless nevím proč jsem psal windowed, každopádně měl jsem úplný stejný problém. Jak ty po updatu, určitě se podívej do nastavení hry v dokumentu, editujes ho normálně v blogu, tam u fullscreen si dej hodnotu 1.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zitra zkusim ted jdu na odpoledni. Taky jsi to mel jen v procesech na pozadi? Ja to makoby necim blokovany. Jako kdxz to bezi v nakym zabezpecenym rezimu
- logingame
- Začátečník

-
jj, uplně stejný problem jak jsem psal,
nebo
Kód: Vybrat vše
http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-borderless/Kód: Vybrat vše
https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/13592/fix-bf4-not-launching-windows-10-anniversery-update-causing-bf4-not-to-launch-disappear- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takze nekde na c v dokuments and settings?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Funguje, supr diky