Vlastní interconnect nebo OpenCAPI?
HardwareLUXX - AMD Tech Summit 2016: Ein erster Blick auf Vega
VideoCardz - What is AMD VEGA CUBE?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Bluetooth 5Krteq píše:To jsem si přečetl, ale spíš mě zajímá jaký to používá interconnect a jaké rozhraní pro připojení ke zbytku komponent?
spíš mi to přijde jako konkurent mezzanine boardu PascaluPET5 píše:Ty vypadá jako grafické řešení pro nový Mac Pro. Dosud v tom komínu měli dvě GPU, nyní se tam vejdou čtyři. Pro tři 5K displeje to přijde vhod.

https://www.youtube.com/watch?v=7Twnmhe948AElkim píše:Jinak mám info, že ta karta, co předváděli s DOOMem byl hodně early pre-pre kus a v současnosti je o dost výkonnější. Když to klapne, budu mít samply Vegy i Zenu

NDA na RYZEN padá dneska ve 4PM Eastern Time, tj. v 10 večer CETCageJ píše:Ja sa na to pravidelne pýtam ale zdá sa, že do januára nič nebude ... ZEN má byt odhalený už asi tento týždeň ale zatiaľ asi pre vedenie ..

Načo preboha ?Mr_Trollfan píše:8GB VRAM vega nemoze byt he vega 10. Throttlit to moze aj koli VRM temp. Viz Polaris - Asus a pod. Ak ma byt karta uspesna musi prerazit konkurenciu v kazdom ohlade, aj v kapacite VRAM.

Uz dnes hra ROTTR atakuje 8 GB VRAM:CageJ píše: tak si spočítaj koľko vram zožerie jedna scéna ak je 10-bitové a textúry sú 4K, čo sú aj dnes v niektorých hrách ... ja ti to poviem... 4-6GB RAM.. 16GB RÁM by akurát kartu brutálne predražilo, ak sa potvrdia HBM2..