Ovladač nVidia kernel mod přestal pracovat...Chybová zpráva

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovladač nVidia kernel mod přestal pracovat...Chybová zpráva

Příspěvek od Farock »

Tak šlape to už týden? a bez problémů takže si myslím že flashnutím biosu se problém vyřešil.Dřív to padalo normálně za chodu počítače a pak i při hraní her a do ted zatím ani jednou takže si myslím že to můžu doporučit.Odkaz na ovladače jsem sem myslím dával takže pokud jsi jen upravyl bios a nefleshoval zkus to zabere to pár minut a vyřeší problém .Mě to štvalo že jsem chtěl tu kartu zahodit :-D.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pensilvania »

zdarec,
mám stejný problém jako většina tady, bojuju s tím nejméně dva roky na různých grafikách a pořád nětuším jak se toho zbavit. akutalně jedu na Asus gtx 670. Myslím že trochu pomohlo vypnout ve Firexou hardware akceleraci ale to pořád neřeší celý problem kdy to padá ve hrách.
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
batep
Nováček
Nováček

Příspěvek od batep »

Čauvec, tak jsem také gtx 560 ti hawk flešnul na verzi biosu 70.24.2E 00.02 a uvidíme, v zatěžáku kombustor v poho tak uvidíme v hrách.
batep
Nováček
Nováček

Příspěvek od batep »

Čauvec,
tak jsem našel ještě jedno forko kde řeší biosy našeho Hawka.

http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... start=1575

na stránce 93 jsou biosy ke stažení. ( 70.24.2e.00.6c ... )

Vyzkoušeno: tento bios ma na 3D opravdu napětí na 1.025V mě to při Batlu 4 vyhodilo zase hlášku o ovladači. Nahrál jsem zpátky ten od Farocka ten má nastaveno ve 3D 1.062 a tam mi to neudělalo, takže zustávám na původně flešnutým.
fenixplayscz
Nováček
Nováček

Re: Ovladač nVidia kernel mod přestal pracovat...Chybová zp

Příspěvek od fenixplayscz »

Zdar, už delší dobou mam problém

http://clip2net.com/s/iaYNoY

skoušel sem už nejmín 4 verze ovladačů a problém stále přetrvává

fakt už nevím co stím skoro při každé hře to vyhodí tu hlášku

prosím pomoc grafika GeForce GTX 550TI
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Je mozne, ze potrebujes nejaky starsi ovladac... ovela starsi..
Okrem toho moze byt grafika dead..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
steve.puma
Nováček
Nováček

Příspěvek od steve.puma »

Taky mi takto blbla grafika GTX 580,ale jen u her většinou od Ubisoftu.Stačilo zvýšit Voltage,ale bylo zajímavé,že u každé hry musela být hodnota jinak.Někde 1.038 a někde 1.052 atd.No dost jsem se s tím natrápil.Bylo jedno jaké verze ovladačů jsem měl naistalovány.
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

to bolo na reklamaciu ale
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Zazaxik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zazaxik »

Ještě pomůže zvýšení doby zpracování GPU jednoduchým přidáním registru

Ukončete všechny aplikace systémem Windows.
Klepněte na tlačítko Start, do pole Hledat zadejte regedit a poté dvakrát klikněte na položku regedit.exe z výše uvedených výsledků. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo potvrďte akci.
Vyhledejte a vyberte následující podklíč registru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
V nabídce Úpravy klepněte na příkaz Nový a pak vyberte následující hodnotu registru z rozevírací nabídky, které jsou specifické pro vaši verzi systému Windows (32 bit nebo 64-bit):

Pro 32 bit Windows
Vyberte hodnotu DWORD (32 bitů) .
Zadejte TdrDelay jako název a klepněte na tlačítko Enter.
Poklepejte na TdrDelay a přidejte 8 Údaj hodnoty a klepněte na OK.

Pro 64-bit Windows

Vyberte hodnota QWORD (64-bit) .
Zadejte TdrDelay jako název a klepněte na tlačítko Enter.
Poklepejte na TdrDelay a přidat 8 Údaj hodnoty a klepněte na tlačítko OK.
Ukončete editor registru a restartujte počítač, aby se změna projevila.
Cpu: Ryzen 7 9800X3D Chlazeni: Endorfy Navis F360 ARGB Ram: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Deska: MSI MAG X870 Tomahawk GPU: RTX 4090 Phantom GS Zdroj: AORUS AE1000PM PG5 80+ Platinum M.2: SAMSUNG 980 PRO 500GB + 2x Samsung 990 EVO 4TB Bedna: Masterbox 520 MESH
zidy
Nováček
Nováček

Příspěvek od zidy »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat - vyřešil tento problém někdo trvale a úspěšně?
Mám Ntb Lenovo Y570 - Grafická karta nVidia GT 555m - 1Gb - ovladače 353.49 (dočetl jsem se, že tyto jsou nejstabilnější pro tento problém). OS win 7 ultimate, teplota grafiky když nic nedělám ca 46, na netu 56, při hraní 70. CPU teplota při hraní až 90.
Cca před rokem se u mě objevil tento problém, tak jsem hledal a zkoušel jsem co se dalo, nakonec pomohlo podtaktování. Byl klid a cca před týdnem zas. Vždy se to objeví při hraní hry (konkrétně dota 2 - obraz spadne na plochu a ve správci událostí mám hlášku Nvlddmkm display driver stopped responding and has successfully recovered). Na tuto kartu je od výrobce nastaveno core clock 753 a memory clock 1569. Na problém me nic jiného nepomohlo jen podtaktování - zkoušel jsem X (od nejnovější až po staré) ovladačů, vymazat registry, přidat regist s tím delayem, atd atd.

Neporadil by mi někdo jak moc bych to měl, nebo mohu podtaktovat? V tomhle se příliš nevyznám. Core clock jsem zatím stáhl asi o 100 a memory clock asi o 150, je to znatelně lepší, ale i tak to občas spadne. Někde jsem se i dočetl, že si flashují bios a upravují si tam i voltage. Nemá někdo prosím zkušenost a neporadil by? Předem díky ;)

A ještě jsem se chtěl zeptat - takt reguluji pomoci MSI afterburner, tam je také vidět, že takt je např 668(ten mám nyní nastaven), potom spadne na 200 a na 50 - když nic nedělám. To je normální nebo má mít pořád stejnou hodnotu? Díky !
zidy
Nováček
Nováček

Příspěvek od zidy »

Nikdo nic?:(
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“