Sestava: (stará 3 roky)
Procesor: Intel Core i5-4570 3,2 Ghz
RAM: CRUCIAL 16GB (kit 4x 4GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9
Grafika: GeForce GTX 660 2GB OC (GV-N660OC-2GD)
Deska: MSI B85-G43
Zdroj: Seasonic M12II-520 Evo
Sestava je dobrá ale grafika už je slabší a chtělo by to něco víc. Těšil jsem se jak si vychutnám Dishonored 2 ale dost mě to zklamalo, když mám nastavení na výkon tak se na to nedá koukat a když na kvalitu ta se to nedá hrát a když je to optimální tak je to taky nic moc.
Vidím to tak, že jsou 3 možnosti a poprosil bych abyste mi poradili co je asi nejlepší i když asi tuším jak to dopadne.
1) Koupit novou grafiku, otázka je jaká bude vhodná do současné sestavy, nic jiného upgradovat neplánuju, nějakou do 6-7 tisíc, víc asi nemá smysl.
2) Přetaktovat když je to ta OC verze, bohužel neumím taktovat, jsem laik takže bych mohl lehce něco posrat. A o moc by se výkon asi nezvýšil.
3) Koupit další grafiku do Sli, jenomže ta moje grafika se už neprodává a jestli může být každá jiná to nevím, ale nejspíš by to neutáhl zdroj.
Jako nejlepší a nejjednodušší možnost byste asi volili taky 1. možnost že? Nejsem žádný talent na sestavování pc, jediné podle čeho bych tak vybíral grafiku je žebříček top karet na heurece
http://graficke-karty.heureka.cz/msi-ge ... -ti-4g-oc/