Zdarec,
přemýšlím o nahrazení cca 10 let staré sestavy, která už dva roky nefunguje. Teď přežívám na 8" lenovu miix 3 s win10. Nejvíce času trávím na internetu, potom občas hraju hry (z desktopových, co se podaří na tabletu rozjet NfS U2, GTA SA, mafia 1, warcraft 3), někdy si pustím film.
Teď bych, prosím vás, potřeboval poradit se sestavou. Nikdy jsem pc nesestavoval, jenom rozebíral

Jde mi pouze o bednu, zbytek mám.
Nové pc bych chtěl používat opět převážně na internet, občas nějakou tu hru (Civilization 5, War Thunder a spíše starší hry), nakonec film, office. Prostě klasika. Nehoním FPS, ani nejvyšší detaily, když se dostanu na medium nastavení, tak pohoda. Nerad bych kupoval grafickou kartu, radši bych vystačil s integrovanou, ale nemam problém později dokoupit.
Spokojený budu, když si otevřu v prohlížeči vice oken naráz, nebude se mi sekat video v jednom a druhý nepojede vůbec.
Bednu bych použil ze starého pc. Jestli by šlo použít dočasně i starý HDD 3,5" SATAII s DVD mechanikou, tak by to bylo taky super. Jinak bych dokoupil SSD 250GB. ještě mám externí disk. Ram min. 8GB.
Kdyby byla možnost BT, mam doma pár věcí přes BT, ale není to vůbec nutnost.
Raději bych co nejmenší pc, i za cenu nove, mensi bedny, kterou bych koupil později.
Celkovou investici bych si představoval 10.000 - 12.000 Kč. Ovšem čím méně...
Děkuji za váš čas a rady.