Par slajdov z noviniek

a krabicky

@CageJ / flanker: kludne modifikujte tento prispevok s recenziami atd..

Neni to GPU limitovany.Porovnej 6600k vs 7600k.Hladis píše:Vzdyt především narazeji na limity GPU a vliv RAM tam netestovali. Měli "jen" GTX1080.

Ja to vidim ze je a vcelku to odpovida co jsem meril ja, ikdyz jen s 1070tkou. Klidne muzu udelat novy test pouze Pameti, schvalne co presne vyjde. Ale co si pamatuju, když jsem to zbezne porovnal s default nastavenim, tak pameti delaji jen cast narustu vykonu a ještě jen nekde. U vetsiny věci jsem stejne narazel na GPU limit a ti Polaci hry meri s grafickym nastavenim na plny kotlik, takze tezko tam budou jakykoliv narusty proti Skylake, který bez problemu kartu jako GTX 1080 nakrmi. To by tam museli narvat Titan-X(P), nebo SLI. Ostatne se podivaj na Crysis 3, jak to tam skaluje.HEAD píše:Neni to GPU limitovany.Porovnej 6600k vs 7600k.Hladis píše:Vzdyt především narazeji na limity GPU a vliv RAM tam netestovali. Měli "jen" GTX1080.

polákům jeli DDR4 na 2133 Mhz, nuff saidHEAD píše:Neni to GPU limitovany.Porovnej 6600k vs 7600k.Hladis píše:Vzdyt především narazeji na limity GPU a vliv RAM tam netestovali. Měli "jen" GTX1080.

este som len zacal citat a uz prva veta je nespravna