Náhrada za Creative Inspire 4.1 @ 2.1

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Náhrada za Creative Inspire 4.1 @ 2.1

Příspěvek od Thellwin »

Po 16 letech věrné služby mě zřejmě opouštějí moje letité Creative Inspire 4.1, (takhle vypadají - http://www.mainyk.lt/img/items/59/100/8 ... 7e316a.jpg ) které se během doby (ne vždy mojí vinou) předělaly na 2.1. Sice mám sluchátka, ale občas když to není nutné, tak to mám radši puštěný z repráků, takže bych potřeboval najít nějakou náhradu.

Požadavky:

- nejsem audiofil, ty Inspiry mi doteď v pohodě stačily (pro představu co bude zvukově dostatečné)
- nevím zda klasické 2 repráky bez subw. nebo zase 2.1, nějaké prostorové systémy nepotřebuju/nevyužiju.
- ideálně v černé barvě a ne moc velké

Poradí někdo? :)
Goldnoob team proud member!
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Náhrada za Creative Inspire 4.1 @ 2.1

Příspěvek od crashPC »

Pokud máš místo na stole, tak bych doporučil větší 2.0. Podle ceny se pak dá vybírat kde co... kolik je max?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, místo na stole by se asi našlo, ale zase to nemusí bejt žádný krávy. A cenově vzhledem k použití se mi nechce dávat víc jak 2-3k.
Goldnoob team proud member!
marvinnrv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marvinnrv »

MB:Asus Crosshaier III - CPU:AMD Phenom II X2 550 Black Edition, odemčený na X4 3.7GHz - RAM:Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 - GPU:Asus GTX570 Direct CUII - HDD:128GB SSD OCZ Agility + WD 1TB + WD 2TB - DVD/RW:Asus DRW-24B1LT - zdroj:LC Power LC6600GP 600W - CASE:Coolermaster HAF922 - LCD:Acer X243H 24"
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“