A takty drzi urcite pac ma stejnou kartu jako ja a ta drzi v pohode takty pres 2.1Ghz/9500
Takze ta 1070 mu bezi na cca 2Ghz/9200 a tu r9 290 ma na defaultu.
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

V DX11 modu tam mas zapnuty další věci jako Tessellaci, lepsi DoF, Tone Mapping, Realtime Reflections.... Proto ten rozdil vykonu, kdy pod DX11 je nizsi. Mel bys to tam dopsat, aby to nematlo.havli píše:Asi jo, ja jen menil DX9 a 11, ostatni nastaveni zustalo na max (vcetne hires textur, nebo jak tomu rikaj). Jinak na AMD jsem nemenil defaultni nastaveni teselace, takze mozna drivery nastavily nizsi level. Na pohled neni videt nic.Hladis píše:Rozdil v Crysis 2 mezi DX11 a Dx9 budou DX11 featury jako tesselace ne ? U DX11 je tam vyssi nastaveni detailu.

teď si nejsem jistej jestli to takhle je, nebo takhle, AMD to nemá defaultně pro všechny hry jen pro některý má optimalizace takový že AMD optimized u tesselace v driverech nastavuje nižší faktor tak netuším jestli je to zrovna u Crysis 2, ale instalovat to kvůli tomu se mě nechceHladis píše:Nejspis kvůli defaultnímu osekani tesselace v AMD driverech, ale ve starych testech tam maji propad všichni.

AMD optimized tam bylo roky před crimsonem... na druhym kompu mam driver z roku 2013 a je to tam a nebyl to zdaleka první kterej to měl... a hned jak se to oběvilo poprvé bylo jasné co to dělalo v Heavenu (protože tam to bylo dost vidět), bylo to přesně kvůli těmhle 2 aplikacím a ano máš pravdu neni to plošné omezení je to dle profilů aplikací, ale tyhle 2 byly první co to kdy dostaly. A jen tak btw se to řešilo ještě v době teselačně impotentní VLIW versus Fermi. GCN karty by s tes faktory těchto 2 neměly mít kritické problémy.ArgCZ píše:ne to si pleteš, s Crysis 2 přišlo do CCC možnost omezení tess faktoru v driverech ale nic nezávisle na uživateli se nedělo(aspoň myslím v tu dobu jsem měl nVidiu), až v Crimsonech přišel mód AMD optimized, ale ten určitě nefunguje jako plošný omezení tess faktoru, ani nemůže, leda bys je považoval za sebevrahy protože si představ že by přišla hra který by jakýkoli nižší tess faktor deformoval terén, stačilo by aby majitel neupdatoval drivery a průšvih by byl na světě, vlastně nic jako AMD optimized by nepotřebovali protože by jim stačilo defaultně nastavit nižší faktor skrz drivery