Ahoj všem,
do Epson WF-2750DWF jsem zakoupil už třetí verzi alternace Epson T-1631 což je černá XL barva, bohužel tiskárna ji nerozpozná... dělal jsem psí kusy a zkoušel i měnit čip za origo ale maximálně dosáhnu toho že to vidí náplň jako prázdnou byť je plná. Tudíž jsem se začal zajímat co s tím dál, dle všeho je nutný reset čipu. Bohužel jsem ale nenašel jak T-1631 případně T-1621 zresetovat. Někde jsem našel že starší čipy byly delší a měli resetovací plošky, nové zatím resetovat nelze...
má někdo nějaké tipy, jak je možné resetovat čip nějak podomácku?
Dle návodu bych si alespoň z nové naplnil starou cartrige, což dle všeho neni zas taková fuška (teda až na ten chip).
Díky za rady.
reset origo/alternativních náplní pro Epson
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
reset origo/alternativních náplní pro Epson
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: reset origo/alternativních náplní pro Epson
Ahoj, zatím nejsou funkční žádné náplně ani čipy (nebo o žádných nevím), budou někdy v budoucnu. Takže jediná cesta je originál.
- Alfajk
- Začátečník

-
snad nekecám, ale u staršího epsonu stačilo podržet storno tlačítko a ono to vytisklo, i když to stále hlásilo práznou barvu, s tím se nedá nic dělat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- lumpik13
- Nováček

-
Ahoj ma nekdo zkusnost s tiskarnou epson L655?
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tim storno tlačítkem jsem to zkoušel ale ničeho jsem se nedobral, problém je že s prázdnou náplní nic nevytiskneš a u nerozpoznaný tě to dál nepustí... asi bych s tim laboroval dýl ale jelikož tu tiskárnu maj naši, tak bych se u nich zas musel stavit (jednoduše neleží mi to doma na stole).
jinak jsem se od výrobce alternací dozvěděl, že sice T1621 apod. (1622,23,24) fungujou ale jen u tohodle modelu tiskárny do 1.9.2016, všechny modely vyrobený po už jsou nekompatibilní.
Tudíž asi došlo k úpravě firmware... otázka je jestli se dá přehrát a zda-li původní někde stahnu a navíc jestli je to vše nebo měnily i nějaký střeva.
Taky prý by měli od ledna být kompatibilní náplně pro modely od 1.9.2016, ale kde se dozvim info zda-li tam jdou/nejdou to bude asi zase pokus-omyl.
jinak jsem se od výrobce alternací dozvěděl, že sice T1621 apod. (1622,23,24) fungujou ale jen u tohodle modelu tiskárny do 1.9.2016, všechny modely vyrobený po už jsou nekompatibilní.
Tudíž asi došlo k úpravě firmware... otázka je jestli se dá přehrát a zda-li původní někde stahnu a navíc jestli je to vše nebo měnily i nějaký střeva.
Taky prý by měli od ledna být kompatibilní náplně pro modely od 1.9.2016, ale kde se dozvim info zda-li tam jdou/nejdou to bude asi zase pokus-omyl.
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!