kvalitní repro 2.0 kolem 2000 Kč
Moderátor: CageJ
- Shaquille
- Středně pokročilý

-
Re: kvalitní repro 2.0 kolem 2000 Kč
200. prispevek... gratulace vsem zucastnenym.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- icebosss
- Začátečník

-
qwerty by si měl do uší strčit hřebíky a pak je zarazit co nejhlouběji, myslím, že by to jeho problém vyřešilo a nemusely se řešit repra za 1000kč na 11 stránkách 
- crashPC
- Mírně pokročilý

Na mě jdou mrákoty z toho, že kvůli své hlouposti a nedbalosti znehodnotí prodejcům pomalu tucet nových reprosoustav. Bych blil.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- qwerty14
- Začátečník

-
Nehodlám používat sluchátka takže bez problému.PET5 píše:Nevím, jestli jsem se nedíval špatně, ale u těch Microlab B77 nikde nevidím výstup na sluchátka.
- Blaf
- Nováček

-
Imho u 2.0 bednicek ma smysl uvazovat tak o Acoustique Quality M23 nebo Microlab Solo7, cokoliv niz je proste urceno k ozvuceni, ne k prijemnemu poslechu...
- qwerty14
- Začátečník

-
mám doma microlaby b77, dneska napíšu jak sem s tím spokojen. Jinak výšky i basy sem dal na 12 hodin a je to v pohodě (výšky byli na 9 hodinách.)
- qwerty14
- Začátečník

-
hm... všimnul jsem si že ty repro šumí, kdyby jste mi nenapsali že ty solo6c dělá brum tak bych si toho ani nevšimnul, ale neni to tak slyšitelné. Když k tomu dám ucho tak je to slyšet. Ale jinak to neni nic co by mě nějak moc rušilo. Takže dám ještě možnost solo6c. Ten brum tam snad taky nebude tak rušivý?
Jinak zatím jsem s tima microlabama spokojený, když dám basy na plno tak ty výšky jsou i tak pořád slyšitelné krásně. Basy více duní ale nejsou tak zvírazněné jako u t20 - to je škoda.
Když dám basy na plno tak jsou slyšet více. Jinak nevím co z těch dvouch zatím jsem poslouchal jen krátce a ty basy tam nejsou tak jako u t20.
Edit.: A teď jsem si to srovnal a ty basy sou tak nastejně - možná ty t20 jsou výraznější. A protože se nemůžu rozhodnout jaký teď tak se tímto vracíme na stranu 1 a začínáme od znova
Jinak zatím jsem s tima microlabama spokojený, když dám basy na plno tak ty výšky jsou i tak pořád slyšitelné krásně. Basy více duní ale nejsou tak zvírazněné jako u t20 - to je škoda.
Když dám basy na plno tak jsou slyšet více. Jinak nevím co z těch dvouch zatím jsem poslouchal jen krátce a ty basy tam nejsou tak jako u t20.
Edit.: A teď jsem si to srovnal a ty basy sou tak nastejně - možná ty t20 jsou výraznější. A protože se nemůžu rozhodnout jaký teď tak se tímto vracíme na stranu 1 a začínáme od znova
Naposledy upravil(a) qwerty14 dne sob 21. led 2017, 12:15, celkem upraveno 8 x.
- icebosss
- Začátečník

-
Kamo, ty ses marnej. Jak novy sluchatka, tak bedny musis nechat minimalne 100 hodin nechat rozehrat. Zvuk se vetsinou dost zmeni, nehrajou tak zamzelea basy pak taky mohou znit pevne, nez jen duneni. Tezko mezi sebou muzes hodnotit bedny, ktery ti hraly 10 hodin
Naposledy upravil(a) icebosss dne sob 21. led 2017, 12:25, celkem upraveno 1 x.
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Tak koukám,jaký je z tebe "fantastický" znalec,přes zvuk z repráků.
Třeba by tě někde zaměstnali,když máš až tak "vystříbřený" sluch...
- qwerty14
- Začátečník

-
Nehráli ani těch 10 hodin... asi tak hodinku.icebosss píše:Tezko mezi sebou muzes hodnotit bedny, ktery ti hraly 10 hodin
- qwerty14
- Začátečník

-
spíše to vidím na ty gigaworks...
u těch microlabů ten šum tam je... otázkou taky je jestli mi to bude lézt čaasem na nervi nebo ne... a za x let si možná koupím ty AQ M23
.. nechám ty microlaby rozehrát a uvidím....
u těch microlabů ten šum tam je... otázkou taky je jestli mi to bude lézt čaasem na nervi nebo ne... a za x let si možná koupím ty AQ M23
.. nechám ty microlaby rozehrát a uvidím....
Naposledy upravil(a) qwerty14 dne sob 21. led 2017, 12:52, celkem upraveno 2 x.
- icebosss
- Začátečník

-
Jestli reaguješ na mě, tak já se zvukem neživím, nemám na to "cit". Ale rozhodně poznám, jestli z něčeho hraje hrůza a co už se poslouchat dá a už mám hlavně nějaké zkušenosti.reifik píše:Tak koukám,jaký je z tebe "fantastický" znalec,přes zvuk z repráků.
Je to jen o zkušenostech a zkoušení, taky sem si prošel od sluchátek no name, přes Razer, Koss, low price Sennheiser. Vždy tam byl posun ve zvuku, nakonec jsem jsem koupil senny hd 600 a nebýt dobré nabídky na hd 700, zůstal jsem u nich.
Ale to vše přišlo časem, když si teď poslechnu nějaký low price sluchátka, co má třeba otec, tak se divím, že sem to někdy mohl mít na hlavě. Nepohodlné a ten zvuk je fakt strašný. Takže ne odborník, ale pokročilý uživatel, který má rád kvalitu. Dřív jsem hlavně chodil do školy, takže jsem si takový věci nemohl dovolit a nebo za hodně dlouhou dobu.
A hlavně, člověk si musí na ten zvuk zvyknout, každá sluchátka i bedny mají dost často své zabarvení zvuku a když přejdeš z jedněch na druhé, nemusí se ti zvuk líbit. Zaprvé je dobré je nechat fakt těch 100 hodin rozehrát a za druhé si u toho zvykneš, jak hrají.
Já těď taky přecházím od T20, které měl otec jako firemní a já je používal jen na občasný film z postele, když sem nechtěl mít sluchátka. On je ale zničil různýma firemníma akcema, kde je několik let hulil na plno, takže teď i při tišším poslechu chrčí.
Takže jsem se taky rozhodl už do toho zvuku zase zaivenstovat, budu mít též monitory k PC, jak na filmy, tak na hudbu a tyhle by mohly vydržet hodně dlouho. Ale trošku jiná cenová oproti těmto chrčítkům, mám vyhlédnuté Adam audio A5x + časem třeba subík.
I špičkové repráky se musí nechat rozehrát, dočteš se to v hodně recenzích a rozhodně to platí u těch drahých, kde se ti zezačátku může zdát zvuk taky dost zastřený, než se rozpohybují a sednou si.
Po hodině poslechu ti i kvalitní repráky mohou znít jako šunky, které mají cenovku o nulu méně.
- icebosss
- Začátečník

-
pokud je máš na stole, dej si pod ně nějaký molitan, trochu to se zvukem pomůže. Pokud nemáš zvukovku, tak bych investoval aspoň tu tisícovku do jeté Asus Xonar DX/XD. Za tu cenovku lepší zvukovku asi neseženeš a trochu tam ten posun taky bude, hlavně pokud budeš poslouchat písničky ve flacu či jiném lossless formátu.qwerty14 píše:spíše to vidím na ty gigaworks... ten šum tam je... otázkou taky je jestli mi to bude lézt čaasem na nervi nebo ne... a za x let si možná koupím ty AQ M23
- qwerty14
- Začátečník

-
když zvukovou tak sem měl vyhlídlou tuhle https://www.alza.cz/creative-sound-blas ... 82.htm?o=8 ale otázkou je jestli by to mělo smysl.
- icebosss
- Začátečník

-
pokud máš pcie slot, šel bych do toho xonaru dx/xd, tady možná budeš chytat ruchy přes usb z pc a oproti integrované si nepomůžeš
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
icebosse promiň,to patřilo qwerty14
- jaxo
- Nováček

Taky se přikláním k lepší použité.Tvoje deska má PCI , i PCI expres.
Tu externí co jsi vybral je dělaná na sluchátka s mikrofonem!
Tu externí co jsi vybral je dělaná na sluchátka s mikrofonem!
Case:SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black MB:ASRock B450M PRO4-F PSU:Seasonic SSR-450RM CPU:AMD Ryzen 5 3600 cooler:GELID Solutions PhantomRAM:HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz GPU:MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD:Samsung SSD Evo 970 500 GB USB-HDD:WD My Book Essential 1TB OS:Win 10 Home 64bit Myš:Logitech MX518 Klávesnice:A4Tech B130 Monitor:BenQ GW2470 Repro:Microlab Solo6c NEW Sluchátka:Superlux HD681 EVO
- morke
- Moderátor

Myslím, že by se vlákno mělo přejmenovat na vtipárnu 2.
Víš ty qwerty14 co vlastně chceš? Měl jsi Alesis, je možné, že to byl vadný kus nebo ti neseděly. Ty Creative ti nešuměly a ani nevím, co ti na nich vadilo, když pominu trapnou záležitost s hlasitostí. A Microlab tedy šumí. Další Solo6c budou bít brum, další špatné výšky, potom středy, basy, hlasitost, opět šum, basy a brum...
Nakonec akorát nasereš obchodníky a nic nekoupíš. Dvě věci.
1. Stále se pohybuješ v oblasti levných repro k PC, tam jde spíš o ozvučení médií a her. Kdyby v této ceně byly kvalitní bedny, proč by se prodávaly dražší?
2. Na cokoliv podnětného nereaguješ konstruktivně. Třeba a hlasitost, máš ji už nastavenu ve Windows správně? Chtěl jsi už jen zkusit ty Microlab a vypadalo to, že je řešení u konce ponecháním Creative nebo těch Microlab B77. Ty teď přijdeš se Solo6c.
Staronová věc, zvuková karta. Už tu bylo jednou řečeno, že se moc nevyplatí k takto levným repro. Ale pokud ji chceš, tak si ji kup, nikdo ti nebrání.
Víš ty qwerty14 co vlastně chceš? Měl jsi Alesis, je možné, že to byl vadný kus nebo ti neseděly. Ty Creative ti nešuměly a ani nevím, co ti na nich vadilo, když pominu trapnou záležitost s hlasitostí. A Microlab tedy šumí. Další Solo6c budou bít brum, další špatné výšky, potom středy, basy, hlasitost, opět šum, basy a brum...
Nakonec akorát nasereš obchodníky a nic nekoupíš. Dvě věci.
1. Stále se pohybuješ v oblasti levných repro k PC, tam jde spíš o ozvučení médií a her. Kdyby v této ceně byly kvalitní bedny, proč by se prodávaly dražší?
2. Na cokoliv podnětného nereaguješ konstruktivně. Třeba a hlasitost, máš ji už nastavenu ve Windows správně? Chtěl jsi už jen zkusit ty Microlab a vypadalo to, že je řešení u konce ponecháním Creative nebo těch Microlab B77. Ty teď přijdeš se Solo6c.
Staronová věc, zvuková karta. Už tu bylo jednou řečeno, že se moc nevyplatí k takto levným repro. Ale pokud ji chceš, tak si ji kup, nikdo ti nebrání.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- qwerty14
- Začátečník

-
vypadá to že si nechám creativy, ale ještě to zkusím rozehrát. Zvuk ve windows mám nastaven na 100%morke píše:2. Na cokoliv podnětného nereaguješ konstruktivně. Třeba a hlasitost, máš ji už nastavenu ve Windows správně? Chtěl jsi už jen zkusit ty Microlab a vypadalo to, že je řešení u konce ponecháním Creative nebo těch Microlab B77. Ty teď přijdeš se Solo6c.
Já sem s tim nápadem nepřišel.morke píše:Staronová věc, zvuková karta. Už tu bylo jednou řečeno, že se moc nevyplatí k takto levným repro. Ale pokud ji chceš, tak si ji kup, nikdo ti nebrání.
Naposledy upravil(a) qwerty14 dne sob 21. led 2017, 16:27, celkem upraveno 1 x.
- icebosss
- Začátečník

-
pokud se mu za litra podaří sehnat tu asus dx/xd tak se to vyplatí