Cosmos II skříň
Moderátor: L4mka
- normy101
- Začátečník
-
Cosmos II skříň
Dobrý den,
Máte někdo zkušenosti s vodním chlazením, přesněji radiátorem na TOP jelikož ho chci objednávat a výrobce udává pouze podporu pro 240/280 MM radiator, ale když se dívám na obrázky vidím mnoho skříní s 360 radiátorem.
Děkuji mockrát
Máte někdo zkušenosti s vodním chlazením, přesněji radiátorem na TOP jelikož ho chci objednávat a výrobce udává pouze podporu pro 240/280 MM radiator, ale když se dívám na obrázky vidím mnoho skříní s 360 radiátorem.
Děkuji mockrát
- normy101
- Začátečník
-
Re: Cosmos II skříň
Žádná zkušenost? 

- normy101
- Začátečník
-
- PKBO
- Moderátor
Ahoj, 360 se tam vejde, bohužel jen ta nejtenčí v kombinaci s těmito nejtenčími FANy..
je tam málo prostoru na tlustší fany s radem.
Jedinou možností by bylo dát ten rad nahoru do prostoru mezi skříní a kryty, já ale nejsem žádnej moder abych si tam dělal díry pro hadice, které tam jinak nedáš, proto jsem to řešil takhle + nahoře v tom meziprostoru mám klasické 120 25mm.
je tam málo prostoru na tlustší fany s radem.
Jedinou možností by bylo dát ten rad nahoru do prostoru mezi skříní a kryty, já ale nejsem žádnej moder abych si tam dělal díry pro hadice, které tam jinak nedáš, proto jsem to řešil takhle + nahoře v tom meziprostoru mám klasické 120 25mm.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- normy101
- Začátečník
-
Já právě dostal teď odpověď od supportu, že radiátor se mi tam vleze ten co chci (121 x 35.5 x 395 mm), ale mám dát ventilátory pod plastový kryt.
- PKBO
- Moderátor
Vleze, jenže pak budeš mít jen Pull ventilátory, což vždycky bude horší než PUSH.. já mám projistotu PUSH&PULL + se to bude fakt hloupě instalovat, protože na konec pod tím ovladácím panelem se nedostaneš -> ledy by jsi byl Hobit a měl hobití nástroje 

- normy101
- Začátečník
-
Já to zkusím změřit s tím větším radem a ventilátorem nad a uvidíme, máš v tom okruhu nějaký snímač teploty nebo čistě jen okruh? Případě otáčky ventilator?
- normy101
- Začátečník
-
Počkej myslíš pod panelem jak je power atd...?PKBO píše:Vleze, jenže pak budeš mít jen Pull ventilátory, což vždycky bude horší než PUSH.. já mám projistotu PUSH&PULL + se to bude fakt hloupě instalovat, protože na konec pod tím ovladácím panelem se nedostaneš -> ledy by jsi byl Hobit a měl hobití nástroje
- PKBO
- Moderátor
Jojo, je to tam fakt krokolomný, já u toho dost nadával...
Moje teploty jsou irelevantní, dal jsem case pod stůl a mám asi tak centimetr prostoru na výdech teplého vzduchu, takže si díky tomu na stole můžu hřát kafe, protože ta 6950X topí neskutečně a nemá to kam foukat, ale zatím jsem neměl čas si udělat větrání do stolu a na něj už se nevejdu kvůli monitorům a reprákům.
Ona ta skříň na velkou vodu není zrovna nic extra no.
Tady jsou nějaký záběry vidět https://www.youtube.com/watch?v=ETFTyiINBMI
Rychlospojky tam mám proto, že při soutěžích zapojuju externí okruh a také střídám grafiky a dost to urychlí výměnu, jen upozorním -> tu expu dej spíš mezi šuplík s diskama, já jsem si s tím teď naběhl, když jsem chtěl fungovat na SLI Strix, spodní karta se mě o centimetr nevejde, takže jsem musel vzít kratší gigabyte a není to pochopitelně vzhledově ono..
Moje teploty jsou irelevantní, dal jsem case pod stůl a mám asi tak centimetr prostoru na výdech teplého vzduchu, takže si díky tomu na stole můžu hřát kafe, protože ta 6950X topí neskutečně a nemá to kam foukat, ale zatím jsem neměl čas si udělat větrání do stolu a na něj už se nevejdu kvůli monitorům a reprákům.
Rychlospojky tam mám proto, že při soutěžích zapojuju externí okruh a také střídám grafiky a dost to urychlí výměnu, jen upozorním -> tu expu dej spíš mezi šuplík s diskama, já jsem si s tím teď naběhl, když jsem chtěl fungovat na SLI Strix, spodní karta se mě o centimetr nevejde, takže jsem musel vzít kratší gigabyte a není to pochopitelně vzhledově ono..

- normy101
- Začátečník
-
Ten panel se dá celý demontovat alePKBO píše:Jojo, je to tam fakt krokolomný, já u toho dost nadával...

- PKBO
- Moderátor
To je možný, všechno se dá demontovat viď, já to udělal tak jak jsem psal, abych měl push & pull..
- normy101
- Začátečník
-
Zkusím to zatím tak, já pc mám na stolePKBO píše:To je možný, všechno se dá demontovat viď, já to udělal tak jak jsem psal, abych měl push & pull..

- normy101
- Začátečník
-
Jinak expanzní nádobu budu dávat místo toho spodního šuplíku aspoň mi to nebude moc naružovat estetiku skříně.
- PKBO
- Moderátor
Jj, jak lepší nápad dát to tam. Jinak s tou velikostí mě to nemusíš vysvětlovat, musel jsem si ze dřeva udělat 5cm podložky pod nohy stolu a koupit si vyšší píst na židli 

- normy101
- Začátečník
-