Nemá někdo přebytečnou voodoo1/2? Koukám, že se po nich docela slehla zem. A cena 12 stovek za vooodoo2 se mi zdá docela vysoká (teda nová, ale bez kabliku).
Včera jsem zachránil tři starý kompy, konečně si zase mam s čím hrát a udělat si retro PC. První dva AT kejsy - jeden měl nálepku 486, druhej desktop vypadal ještě hůř, ale nakonec slušný překvápko. Skoro jako rozbalovat kindervejce. Oba funkční ještě s původní instalací W98. Nezapnuly se tak 15 let a docela si pamatovaly i čas (jeden měl rok 2015, druhej dokonce i aktuální datum, jen čas mimo), kondíky OK, holt ještě kvalita.
V prvním případě 6x86L P166+ na intel VX desce (revize s funkčním USB

), 32MB v SIMMech a volný dva DIMMy, S3 Virge/DX upgradnutá na 4MB. Druhej je i233MMX s origo stock coolerem navrchu, 64MB v SIMMech a opět dva volný DIMM, opět S3 Virge/DX (jen s 2MB), deska je FIC VA-503+ MVP3, takže supersocket7 AT/ATX s jumperama do FSB124, voltáž od 2.0V, klasickej fan header na desce, AGPčko. Plánuju si do ní sehnat K6-III+, co jsem dycky chtěl a nataktovat, hodim do toho DIMMy a nějakou AGP kartu co se tu válí a bude to stroj na retro win98 hry. No a do toho prvního bych posunul toho intela a do PCI dal nějaký voodoo. Zvukovky jsou obě ISA, ale asi nicmoc standard, první addonics, na disku jsem tam našel zabalený drivery, ale jen pro Win98

Mám doma ještě SB Live! ale to teda nechám do W98 kompu, v dosu snad pujde aspoň jeden z těch dvou ISA zázraků.
Třetí PC jsem nerozbalil, ale je to ATX a barevný PC97 konektory, takže čekám cosi z doby Socket370/SocketA.