Zdravím, mám dva monitory, na primárním mám zapnutou hru a když jsem například v menu hry a chci na druhém monitoru na steamu odpovědět na zprávu a kliknu na druhém monitoru, tak mi na primárním monitoru spadne hra do Windows. Tak se chci zeptat jestli toto otravné padání de nějak vyřešit, aby mě hra na primárním monitoru nespadla do Windows a zároveň jsem mohl pracovat na druhém monitoru. Dočetl jsem se že by to mělo být řešitelné skrze nastavení grafické karty ale nevím co přesně tam hledat a jak zjistit zda to moje grafická karta podporuje.
1.monitor-Samsung U28E590D 4k - LED monitor 28"
2.monitor-benq fullhd 24"
Grafická karta gtx 970 4gb
Děkuji
Dva monitory,pád do windows
Moderátor: maXXmilian
- sailer
- Nováček

-
- maXXmilian
- Moderátor

Re: Dva monitory,pád do windows
Slo by to, pokud by hra podporovala windowed mode. Pak by se chovala jako dalsi okno, takze by se slo prepnout do steamu, ale hra by zustala "otevrena". Stale by ale nesla hrat, jen by proste nespadla do listy.
Konkretne steam lze jednoduse resit tim, ze si ho vyvolam skrz steam hru do popredi, takze nemusim kvuli odepsani "vypadavat" ze hry. Aspon v CSGO to tak lze. Defaultne je to myslim nastavene na alt+shift.
Ale klasicka hra bezi v modu "fullscreen" a pak kdykoliv clovek chce pouzit jinou aplikaci, tak proste "spadne" na listu. Pochybuju, ze to jde resit pres ovladace, ale jiste to nevim.
Konkretne steam lze jednoduse resit tim, ze si ho vyvolam skrz steam hru do popredi, takze nemusim kvuli odepsani "vypadavat" ze hry. Aspon v CSGO to tak lze. Defaultne je to myslim nastavene na alt+shift.
Ale klasicka hra bezi v modu "fullscreen" a pak kdykoliv clovek chce pouzit jinou aplikaci, tak proste "spadne" na listu. Pochybuju, ze to jde resit pres ovladace, ale jiste to nevim.
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth