Rušení PC
Moderátor: CageJ
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Rušení PC
Jde o to jak byla ta externí napájená, pokud nemá vlastní napájení a běžela z USB a je tam stejné rušení, tak je jasná že pochází z 5V větve celého PC (ze které je napájeno i USB), u té externí by mohlo pomoci připojit jí za napájnej hub.
- MataPata
- Nováček
-
No i přes optiku to trochu zlobí ale výrazně méně, ten fiio mám.
- Techess
- Nováček
-
Mám taky asi stejný problém slyším jak pc pracuje přes studiové monitory + s usb externí zvukovkou. zkoušel jsem usb hub s vlastním napájením i jiné zásuvky a nic. na jiném pc mi to nedělalo. asi je to určitě nějaká chyba v pc myslíte že kdybych vyndal grafickou kartu že to pomůže? budu rád za všechny rady už jsem fakt zoufalej snažím se dělat muziku ale s tímle chraptěním to moc nejde.Pc jsem si zrovna koupil a doufám že ho nebudu muset zase prodat.
- jaxo
- Nováček
Jakou máš sestavu?Dej si ji do podpisu.Můžeš zkusit integrovanou jestli máš tu možnost.Myslím že bude na vině deska,nebo možná zdroj.
PC máš odkud není možnost vrácení ?
PC máš odkud není možnost vrácení ?
Case:SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black MB:ASRock B450M PRO4-F PSU:Seasonic SSR-450RM CPU:AMD Ryzen 5 3600 cooler:GELID Solutions PhantomRAM:HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz GPU:MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD:Samsung SSD Evo 970 500 GB USB-HDD:WD My Book Essential 1TB OS:Win 10 Home 64bit Myš:Logitech MX518 Klávesnice:A4Tech B130 Monitor:BenQ GW2470 Repro:Microlab Solo6c NEW Sluchátka:Superlux HD681 EVO
- rbclass
- Žlutá karta
-
kup si izolator zemnej slucky
https://www.aliexpress.com/cheap/cheap- ... lator.html
https://www.aliexpress.com/cheap/cheap- ... lator.html
- Techess
- Nováček
-
Děkuji moc za odpovědi
PC mám z bazoše takže nevratné
Základní deska - MSI Z68MA-G43 (MS-7676)
Procesor - Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3,40GHz, Jádra: 4, logické procesory: 8
Grafická karta - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5
RAM - Kingston HyperX 2x4GB 1600 MHz DDR3 CL9
Pevný disk - Seagate Barracuda 1000 GB 7200 ot/min, SATAIII, 32MB cache
Zdroj - Seasonic 80 plus bronze 620W, účinnost 80%+
Skříň - Zalman Z9 Plus
Chladič procesoru - Xigmatek Loki SD963
zvukovku potřebuji externí mám Focusrite 2i4 nahrávám přes ní+výstupy,vstupy
Ale když do ni dám sluchátka tak v těch to neslyším jenom v repro.
Asi zkusím koupit tohle http://nogardit.cz/d.687986.html
nebo myslíte že by stačilo na zdroje repráku dát feritový filtr?
PC mám z bazoše takže nevratné
Základní deska - MSI Z68MA-G43 (MS-7676)
Procesor - Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3,40GHz, Jádra: 4, logické procesory: 8
Grafická karta - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5
RAM - Kingston HyperX 2x4GB 1600 MHz DDR3 CL9
Pevný disk - Seagate Barracuda 1000 GB 7200 ot/min, SATAIII, 32MB cache
Zdroj - Seasonic 80 plus bronze 620W, účinnost 80%+
Skříň - Zalman Z9 Plus
Chladič procesoru - Xigmatek Loki SD963
zvukovku potřebuji externí mám Focusrite 2i4 nahrávám přes ní+výstupy,vstupy
Ale když do ni dám sluchátka tak v těch to neslyším jenom v repro.
Asi zkusím koupit tohle http://nogardit.cz/d.687986.html
nebo myslíte že by stačilo na zdroje repráku dát feritový filtr?
- crashPC
- Mírně pokročilý
Se současnou creative x-fi 5.1 mám zvláštní problém. A ten problém zdá se být předběžně ve zvukové kartě. Podle způsobu práce USB a tekoucích dat napájecí část zvukovky zanáší do celého systému bordel. Nejvíce podezření vyvolává přímo procesor zvukovky. Dává do obvodu ohromné proudivé nárazy, a jelikož je zem po usb strašně tenká a strašně daleko, cloumá to i se zemí, takže jakási zemní smyčka se děje na zvukovce. Přišel jsem na to až po té, co jsem si vyrobil custom RCLC filtr - "USB pračku", a po zapojení zjistil, že nefunguje. Ona fungovala, ale obráceně - čistila USB od bordelu ze zvukovky. Diy řešení je pospojování zemí ve zvukovce a přizemnění pořádným drátem, a ufiltrování napájecích obvodů a DAC dodatečnými kondenzátory. Obecné řešení je hodit ten šmejd do konťáku. Případně koupit dobrou externí zvukovku. Přiznám se, nevím kterou...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Techess
- Nováček
-
tak jsem zkusil koupit feritové filtry dal jsem 2 na repra a jeden na pc a nic furt stejny.je to peklo. zkusil jsem tedy filtry,usb hub s vlastním napájením a i jiné zásuvky.ještě nějaké nápady? ve sluchátkách to tedy neslyším jen v repro ale když na ně zapojím třeba notas tak to nedělá.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne by to chtelo slusnejsi zvukovku na odpich.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S