Nevim jestli je to ramkou či CPU, nebo prostě blbou optimalizací, ale když jedu autem tak framerate padá na 15, když scope tak 30, ale když jenom chodím či běhám po světě a hraju, tak stabilních 60. Bizár.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak já jsem nic takového nezaznamenal, 2560x1440 vše max a mám průměrně: 67.836 - Min: 30 - Max: 91 fps z asi 5 minutového úseku hry - autem do úkrytu v jeskyni, odklikání tutoriálů, první mise a dopravení se autem na místo + snipnutí asi 6 nepřátel přes optiku, jo a mám defaultně zapnutý Nvidia fastsync.
Tady je graf fps z MSI afterburneru, ty dropy ve využití GPU a s tím spojený pokles fps na 30 jsem pozoroval, když jsem dělal ty tutoriály (otevřít kufr zbraní, použít ponk, vyspat se a okno misí) je to vždy při přechodu do těch oken...
Naposledy upravil(a) madPav3L dne pát 3. úno 2017, 21:13, celkem upraveno 1 x.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak klíč jsem nakonec sehnat Běží to kolem 100FPS na sestavě 6700K a 1080 na Very High co tam je a FullHD. Dal jsem si první dvě mise co tam jsou a projel se autem po světě a musím říct že to vypadá jak první Crysis
Potom začlo pršet a FPS kolem 30FPS a stejný bug při scope jako bylo v Crysis 1, když sis nasadil ten sniper scope. Zabírá to cca 5GB v RAM a procesor se houpal okolo 30% na core i tak karta shazovala load až na smutných 30%. Řekl bych že to běží na CryEnginu z Crysis 1 a nese to stejné chyby.
Jinak hratelností mě to bavilo a žadné bugy v ovládání a možnostech. Možnosti vylepšování a mapa jako Rise of the Tomb Raider, což beru jako velké plus. Další info podám během bety