Razer Taipan - vymena ulomeneho micro switche
- dEstr0y3r
- Začátečník
-
Razer Taipan - vymena ulomeneho micro switche
Zdravím,
mám "vyklikané" obě tlačítka myši. Obě tlačítka fungují, ale není pod nimi už prakticky žádný odpor, pravé vydává už jen slabý zvuk při kliknutí. Nejspíše došlo k mechanickému poškození micro switche.
Nechce se mi kvůli tomu kupovat celou novou myš za 2tácy, dá se tento micro switch někde koupit? Nebo teoreticky mohl bych koupit někde z bazoše jinou myš Razer a použít micro switche z ní? Mají různé myši Razer různé micro switche, či jsou navzájem kompatibilní?
Předem díky
mám "vyklikané" obě tlačítka myši. Obě tlačítka fungují, ale není pod nimi už prakticky žádný odpor, pravé vydává už jen slabý zvuk při kliknutí. Nejspíše došlo k mechanickému poškození micro switche.
Nechce se mi kvůli tomu kupovat celou novou myš za 2tácy, dá se tento micro switch někde koupit? Nebo teoreticky mohl bych koupit někde z bazoše jinou myš Razer a použít micro switche z ní? Mají různé myši Razer různé micro switche, či jsou navzájem kompatibilní?
Předem díky
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Razer Taipan - vymena ulomeneho micro switche
Rozeber a podívej se co tam je za spínače, ty stejné pak kup. Otázka pár korun a pár minut, pokud umíš s mikropájkou.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Ahoj!
Jak píše @pythonp, rozeber myš a podívej se na mikro spínač. Pak si objednej novej. Dělal jsem to před půlrokem a operace to byla na 10 minut. Spínač seženeš na Aukru. V DeathRadderu byl spínač Omron D2FC-F-7N(10M) když to dáš do aukra vyskočí ti jeden inzerát s cenou cca 25 kč.
Jak píše @pythonp, rozeber myš a podívej se na mikro spínač. Pak si objednej novej. Dělal jsem to před půlrokem a operace to byla na 10 minut. Spínač seženeš na Aukru. V DeathRadderu byl spínač Omron D2FC-F-7N(10M) když to dáš do aukra vyskočí ti jeden inzerát s cenou cca 25 kč.
- dEstr0y3r
- Začátečník
-
Díky. Myslel jsem si, že Razer použivá tenhle typ switche, nevíš, jestli dávají D2FC-F-7N i do ostatních modelů? Psal jsem na razer support, ženská ani nevěděla, co to je micro switch a o značce Omron asi také nikdy v životě neslyšela.Hexik21 píše:Ahoj!
Mám kamaráda, co to opraví, ale teď to rozebírat nemůžu, páč je to má jediná myš momentálně a sám si nevymněním ani žárovku.
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Osobně bych řekl, že mikrospínač bude stejný, však myš otoč na zádá sundej teflonový plotýnky po kterejch myš jezdí odšroubuj 3 šroubky a podívej se. Nic na tom není stačí ti malej křížovej šroubovák a nebo pokud se ti nechce kup na aukru ty spínače a modli se 

- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kup myš v kauflandu za kilo, s tou zvládneš fungovat aspoň po dobu než ti to kamarád opraví 

Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- LoCo99
- Začátečník
s rozebíráním myši bacha, je třeba používat správný nástroje a sílu jen na správnejch místech, neni nic lepšího než si poškrábat myš nebo v ní něco plastovýho zlomit/posunout senzor. Spousta myší je "nerozebíratelnejch"
pokud najdeš návod jak jí rozebrat a nebudeš to dělat kovovejma nůžkama tak by to mělo bejt ok ale
pokud najdeš návod jak jí rozebrat a nebudeš to dělat kovovejma nůžkama tak by to mělo bejt ok ale

- davkol
- Žlutá karta Bazar
-
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to, že v tom jsou běžné Omrony D2FC-F-7N, maximálně (10M). Jestli jsi to ještě nekoupil, jsme výhradní dovozce, aktuálně jsou skladem (10M)(OF) a (20M), plus D2LS-21, v dohledné době budou další.