...
Zatím bez videa, jenom kecy

1) Kamerka je hezká, způsob uchycení je ok, obraz se nijak neklepe, když se ochodí ten upínací mechanismus trochu, tak se sundavá i nandává docela v pohodě, ze začátku je nutné použít víc síly a i teď musím pro jistotu přidržet ten držák s přísavkou, protože je šance ho jinak strhnout. Za oknem není skoro vidět, ale já jí tam stejně nenechávám, vzhledem k tomu, že musím parkovat na ulici.
2) Varianta uchycení, kteoru jsem viděl třeba u TrueCam, kdy se kamreka nasazuje na uchycení s konektorem, kde už je přivedený kabel s napájením a dá se do něj z druhé strany zastrčit GPS modul je určitě pohodlnější, pokud je nutné kamerku často sundavat a nandavat. Tady musím pokaždé zastrčit jak USB kablík, tak GPS, pokud chci logovat i to. Po pár procesech si člověk zvykne, ale je to prostě pár vteřin navíc. Mě to tak moc nevadí, protože jezdím hlavně delší trasy.
3) Kamerku jsem zkoušel na dvou místech. Jako první bylo dole vlevo, ale to tažení kablíků nebylo úplně ono. Pak jsem jí hodil nahoru pod zrcátko, tak, že kouká kousek pod ním a ok. Kabílky jsem protáhl za obložením auta, GPSku přilepil oboustrannou lepící páskou vpravo dole na palubku těsně u okna a napájecí kabel protáhl pod "koberečkem" k zásuvce. Protože jsem nechtěl nic sundavat, tak jsem ty kabílky musel trochu potunic, aby z těch mezer nevypadávaly. Do budoucna uvažuju o nějaké skryté zásuvce s vypínačem vyvedeným dopředu, uvidíme časem.
4) Chování kamerky se dá nastavit celkem široce - kvalita nahrávání, délka záznamů, smyčka, nahrávání zvuků, detektor pohybu, G-sensor, spořič displaye, kdy se má zapnout a vypnout (mám tam 15 vteřin zpoždění po zapnutí napájení, což stačí tak akorát na zapnutí rádia atd.).
5) K samotnému nahrávání - natáčí pěkně, zatím nemám záznam za tmy, ještě se mi nepovedlo jet někam hodně brzy, nebo naopak pozdě. V průběhu dne je to ok, má to nějakou funkci, když se jede proti sluníčku a ve tmě, proti sluníčku to funguje dobře. Trochu mi vadí, že lehce chytá odlesky palubky na skle, nic hrozného, možná by to vyřešil nějaký filtr na objektiv, nevím zda nějaké dělá přímo Cel-Tec. Jeden záznam o délce 5 minut má cca 470 MB, na 32 GB kartu se tedy vejde asi 5 hodin záznamu. V případě nehody by G-sensor měl zamknout právě nahrávaný úsek aby se nemohl přemazat, dá se to udělat i ručně.
...
To jsou mé praktické zkušenosti po pár týdnech používání. Až bude čas, můžu nahodit nějaké to video, když budeš chtít