World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blue Storm »

Sobo píše:No ty vole, to uz mas vetsi sanci, ze budes mrdat brachu a narodi se vam kentaur...
Tak si přečti ještě jednou, co jsem napsal, potom třeba pochopíš, že i když je u IS-7 šance malá, tak u Emila je žádná, to prostě nepenetruješ. A to nemluvím o Krankraksně, která má ještě o 10 mm více, tam už ten efektivní pancíř lítá okolo 400 mm a výše. U IS-7 se to penetrovat dá třeba při přestřelování v uličce na krátkou vzdálenost. Chce to štěstí, ale není to nic nereálného.

Obecně právě doufám, že to nějak vybalancují. Je sice možné, že to jde podle reality, ale WoT nikdy nebylo podle reality (papírový Tiger?), takže by to měli ladit tak, aby to fungovalo, ne aby to odpovídalo realitě.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kranvagn má taky malé commander kopulky a určitě je větší šance trefit je, než trefit kopulku na IS-7. V podstatě nikdy jsem nikoho reálně neviděl kopulku na IS-7 zkoušet. Já sám jsem to udělal za celou dobu asi 3x, když už jsem byl zoufalej a nic jinýho zkusit nešlo.

Švédi jsou dle mě balancovaný ok. IS-7 má turret bez deprese a oddingá i na boky a sem tam na vanu. Kran má turret se depresí a na spodek v nadsázce dingne jen na Velikonoce a Vánoce. Kran navíc hrozně trpí na artyny, zásahy od nich fakt bolí. Podle mě švédi žádný balanc nepotřebujou a když už, tak lehkej buff děla, protože to dělo je fakt šílený. Když už nezvedat pene, tak aspoň aim time by mohl být lepší.

...

Já jsem si teď celkem oblíbil tu novou německou hevynu - PzKpfw VII. Krom děla je to to samý jako odměnová VK72, ale právě to dělo se mi líbí, pene 258/311 s 560 alfou a lehce nad 13 vteřin reload. Dělo krájí pěkně a navíc to celkem slušně dingá. Řekl jsem si, že bych na tom mohl udělat nějaký ty MoE, tak to trochu víc jezdím od toho patche, co to přidali :)

http://wotreplays.com/site/3395447#stats
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

No menší detail je ten, že švédi jsou tak vysocí, že na ty kopulky vidíš maximálně s nějakou vyšší heavynou. IS-7 je nízká, takže to jsou schopné trefit i běžné medka... a já tam IS-7 střílel dost často, hlavně při facehugu, protože IS-7 proti E5 nebo něčem vysokém ve facehugu moc nezmůže tím, jak je nízká. Ale co si pamatuju, tak jsem tam IS-7 typicky trefoval i při přestřelování se v uličkách, když jsem měl T-62A nebo T-54 (zlaté dobré časy, kdy věž T-54 bouncovala desítky bez goldů). Ono ostatně se to dá i overmatchnout, jelikož to má jen 30 mm pancíře, jen se člověk musí trefit dobře.

Ten němec, co zmiňuješ, mě překvapil... resp. vyjela Veka, tak jsem to typicky napral pod věž a prošlo... jen jsem si říkal, proč ten tank přejmenovali. Potom to vystřelilo, znělo to jako klasické 120/128mm dělo a dalo to 5xx dmg. A potom se přesně vedle toho objevila Veka, tak to byl trochu mindfuck, než jsem se podíval, že to je nějaký Tier 9 :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
arach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od arach »

nevite jestli ma verze pro ps 4 nejaky specifika ? mimo teda asi min tanku...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jsou tam jiný tanky a jinak to vypadá, je to takový neupdatovaný wotko na PC s pár tankama (chieftain) navíc. A vypadá to hezky
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak jsem to dneska trochu zase pojezdil. Po delsi dobe jsem u toho vydrzel dele nez jen dvojnasobky a pekne se zadarilo. Nejdriv mega radost z dokoncene mise ST-13 (T-55A), kde jsem to dal solo a zapomel jsem na to ze to muzu delat v cete :D

Obrázek
http://wotreplays.com/site/3403269#fish ... wiruz-e_50

Nasledne pak dalsi hrdina na me oblibene IS-4
Obrázek
http://wotreplays.com/site/3403267#ensk-wiruz-is-4

Diky ST-13 mam dva dny premiaku... to se to farmilo s T34/JagdTiger 8,8cm
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Defender ownage, bohužel ani 8 killů a 5648 dmg nestačí na výhru, když máte plný tým debilních opic.
Defender: Radley Walters, "Ace Wanker"
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tož já mám nedávno taky Redlyho s Defenderem, ale narozdíl od Jeltíka to umím i vyhrát :D :razz:

http://wotreplays.com/site/3397114#muro ... u_defender
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ty kokos, všiml sis rozdílu mezi tím, co udělal tým? :sad:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

WG zřejmě najalo nějakého zapáleného historika. Tolik památek, co se na všech těch kopečcích vyskytuje, z toho jde až hlava kolem...
PC: ano :D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

RiCK píše:No nevyzerá to špatne :)
https://www.youtube.com/watch?v=Wqmca37bhv4
Ty krávo, tak to vypadá dost dobře :o
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Že by WG konečně našel cestu, jak eliminovat všechny retardované boosty? Mě je grafika celkem u zadele, ale tyhle změny fakt vítám.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Ačkoliv se mi jednotlivé prvky líbí, je to přeplácané a kýčovité.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky mi to přijde takové přeplácanější. Někde už jsem to psal, předělat mapy do líbivé podoby by se dalo udělat i bez toho, aby na každé z nich byla zřícenina hradu nebo pozůstatky antické architektury.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Musis na to koukat prakticky - tyhle vysoke mrchy muzou mit negativni vliv na trajektorii strel houskaru, a to chceme!

Jinak je mi to u zadku. Wotko se nikdy nesnazilo o zadny realismus ani na poli designu a techniky. Takze nerealisticke prostredi je to posledni, co by mi vadilo.

A jsem zvedavy, kdy se to dostane do hry. Aby to nedopadlo jako s Hakovem, i kdyz mi neco rika, ze z toho se snad uz poucili.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Sobo píše:Musis na to koukat prakticky - tyhle vysoke mrchy muzou mit negativni vliv na trajektorii strel houskaru, a to chceme!
Tenhle pohled mě ani nenapadl a má pravdu, ten chlapec! :D

Krom toho za mě je už WoT takové, že se k němu vrátím maximálně v případě nějaké větší změny, což by předělání map do takovéto podoby určitě bylo, prostě jen, abych se na to mrknul a zhodnotil.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Když už se bavíme o trajektorii střel od rakovin... WTF???
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Hele Grille má celkem dobrý oblouk, to není až tak nic divného :D s Grille jsem toho nahrál na začátku dost... jsem klikal jak o život :-D
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Já ti nevím, on mě ten zmrd trefil přes místo, kde je ta skála nejvyšší. Sorry jako, ale tohle fakt není normální. To abych byl vážně schovanej za barákem nebo skálou 4x větší než tank, abych byl safe od rakovin?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“