World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Sobo »

Ja bych par duvodu mel:

- Nechci mit na sobe klaun-camo, co hlavne houskarum rika "hele, cerveno-modrej tank, strel si ho!". A obecne minusove body za estetiku
- Zepredu si to plno lidi muze snadno splest s Pershingem, nekteri mozna i s Pattonem.
- Na tymove listine si to zase nekteri popletou s T26E4 aka Super Pershigem. Kdyz to ma ve jmenu Patriot, tak kazdy hned vi, co to je.

Ale hlavne se zbavim toho zasraneho nateru a hodim si tam normalni kamo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Přééésně. :-D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Tak vlajka USA pořád nevyobrazuje Trumpa :D Ale chápu, že to možná některé pohoršilo... a je fakt, že klasická hnědá verze, případně s nějakým camem bude vypadat o dost lépe.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Lets make America great agin with a great clowntank. :mrgreen:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

První (a poslední) 3rd marknutá desítka :)

Tahle bitva byla smůla, asi stačila rána navíc a mohlo to tam být. Skončil jsem po ní na 94.98 %

http://wotreplays.com/site/3427098#el_h ... winux-is-7

Druhá bitva a hned začátek nebyl zrovna ideální, ale pak jsem měl celkem štěstí, že jsem trefoval i s tím rozbitým dělem :)

http://wotreplays.com/site/3427099#wint ... winux-is-7

Kód: Vybrat vše

Victory!

Map: Winterberg
Vehicle: IS-7
Experience: 939   -46 743  

Awards and Achievements:
 Rváč, Ruka boží, Ocelová zeď, Velká ráže, Neprůstřelný, 3 Vítězné znaky, Účinná palba, Vzorný tankista: "II. třídy" 

WN8: 5 046
Goldnoob team proud member!
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Můžete mi někdo vysvětlit, jak se dá dostat přes 50,5% win rate? :-D Jako tohle už není normální, za poslední 2 dny mi klesl o 0,12% a to nehraju špatně. Většina her 2-3k dmg ... zbytek týmu si dá jednu ránu a konec. Dneska asi z 15 bitev 2 výhry. Včera s E50 jsem si dal 4500dmg, 3 killy a zase prohra :evil: WOTko šlo už uplně do kytek, co si vzpomínám, tak když jsem to začal hrát v roce 2012, tak týmy byly vyrovnané a nebyly takové rozdíly. Dneska je Buď výhra 15:3 nebo prohra 15:3 ...
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

To nic, až se dostanu z práce na ubytko, hodím sem smurf bitvu s E 50, ze který mi málem prasknul ču.... Tier 9 mm, já 6700 dmg a 7 killů a zbytek týmu velký smradlavý hnědý.

// A je to tu:
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Jeltík dne úte 14. bře 2017, 18:39, celkem upraveno 1 x.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Blizzard: Je otazkou, do jake miry za to muze matchmaker a spatna kompozice tymu, a do jake tve akce v dane bitve. Jen to, ze nastrilis damage, neznamena, zes udelal opravdu vsechno proto, abys vyhral.

V tomhle ohledu muzu smele doporucit kouknout se na par replay castu od Zevena (NA super unicum, je to asiat). Jsou sice trosku delsi, ale bitvy a jednotliva takticka rozhodnuti v nich rozebira do nejmensich detailu a presne vysvetluje, co lidi delaji za chyby a jak by se v dane situaci mohli zachovat lepe. Samozrejme pouze anglicky: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... ga3edyKx8Y
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Nemá někdo nějaký info o E50/E50M? Proč má redesign věže, hůř dingá atd...?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Sobo píše:Blizzard: Je otazkou, do jake miry za to muze matchmaker a spatna kompozice tymu, a do jake tve akce v dane bitve. Jen to, ze nastrilis damage, neznamena, zes udelal opravdu vsechno proto, abys vyhral.
Já netvrdím, že jsem nějak extra dobrý hráč, jsem průměrný. Nicméně nejsem v tom týmu sám, že jo. Mám dalších 14 "kolegů", jenže k čemu mi to je, když z celého týmu hraje tak 3-5 hráčů? S takovou nemusí být hry 15v15, ale 3v3 ... Dneska bylo plno bitev, kdy borci na TOP tieru jedou sebevědomě do boje a po minutě je konec. Nejvíce mě dneska dostal nějaký fricek. Měl jsem 4,6k dmg a 3 killy a začali nám capovat bázi. Frajer v UDESu místo toho aby jel aspoň spotit naší artyně, tak jel lovit jejich artyny (a žádnou nenašel) ... takže prohra a ještě nám nadával, že jsme idioti (a jeho výsledek bitvy byl 0 killů a 700dmg)

Na videa se dívám často a učím se rád (SirFoch, Gottwy, Marty_vole, ...). Rating stále roste a roste :-D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

mouldy píše:Nemá někdo nějaký info o E50/E50M? Proč má redesign věže, hůř dingá atd...?
Dostaly HD model, ale nevšiml jsem si toho, že by to méně dingalo, spíš naopak mi přišlo, že občas i více :D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

Blizzard píše:Můžete mi někdo vysvětlit, jak se dá dostat přes 50,5% win rate?
já mám 51 :-D a wn 1450 a leze to pomalinku - jedinej recept mám že jezdim většinou s e25 něco málo nasvítit a pak si zajedu do křoví a zobu jako slepice a to dávám goldy jen proti heavy nebo na decap nicméně furt mám tak nějak výhry prohry 50/50

Včera jsem zkusil po dlouhý době medko 8.8 panthera a kupodivu eMko páč jsem odcinkal 1200 hp ( Lul) a nastřílel asi 2800 a zničil 4 tanky takže ty medka na 8/9/10 tieru s goldem a slušnou posádkou jsou ideál na stats dle mě jako průměrnýho hráče.
s Intelem na věčné časy
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já nikdy takový problém s win ratem neměl, až teďka jak začal ten maraton ... asi zase polské děti chtějí nový tančík :x
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no musim rict ze ten maraton je fakt des... to co se deje uz snad ani neni normalni. Kolikrat bitva ze nez se rozkoukam, tak pul meho teamu je mrtva. Navic desne nevybalancovane hry. Butto dam 3x zasah s HT a vyhrano, nebo nez nekam dojedu, tak mam o pulku mene hracu v teamu.

Co se tycen WinRate, je to opravdu o zhodnoceni bitvy. Udelat rozhodnuti, ktere to vyhraje a ne nastrilet dmg kterej je sice lepsi na WN8, ale jinak k prdu. Vcas se stahnout, podporit tam kde je treba.

Co se tyce E50, libi se mi, ze konecne diky vyssi vezi vice sklopi delo, takze uz to neni 8 stupnu pouze pres bok a 6 stupnu pres predek ale i pres predek je to 8 stupnu. Za me palec nahoru.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

proste iba smola
mne sa teraz slušne darí napríklad ale očakávam že sa to zmení :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Wiruz píše:no musim rict ze ten maraton je fakt des... to co se deje uz snad ani neni normalni. Kolikrat bitva ze nez se rozkoukam, tak pul meho teamu je mrtva. Navic desne nevybalancovane hry. Butto dam 3x zasah s HT a vyhrano, nebo nez nekam dojedu, tak mam o pulku mene hracu v teamu
Přesně moje současná situace :-D
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tolik kreténů jsem už dlouho nepotkal, pravda.
I když v mým případě to je relativní, stejně jsem v 99% bitev těžce konsternován demencí spoluhráčů.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Tank zadarmo přiláká každého retarda. Já už tanky skoro nehraju, ale příležitost získat solidní tier 8 za jednoduché mise si nenechám.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

Jo podobná situace jako na vánoce = takže na xxxxx ale hraju hned ráno než jdu do práce a docela dobry :lol:
s Intelem na věčné časy
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

SirFoch má velmi sympatické myšlenkové pochody, co se týče klikačů. https://youtu.be/LkRPvXQVFtM?t=328

BTW: dneska mám "trochu" smolíka. To bych udělal docela dost misí a asi mě tu bude dost lidí, který nemůžou udělat misi na oddingání 3X svých HP, nenávidět. LOL.
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“