Eurotel DataNostop + problém s www
Moderátor: Don
- Smilky_cs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Eurotel DataNostop + problém s www
Eurotel DataNostop a co si o tom myslíte? Má to vůbec cenu si to nechat udělat? A ještě bych se chtěl zeptat jak dám na svoje www třeba datum, kolik je hodin a kdo má dnes svátek atd..
Naposledy upravil(a) Smilky_cs dne sob 10. dub 2004, 10:59, celkem upraveno 1 x.
Intel Celeron 2,40@3,2GHz 24*133, 256DDR/400 MUSHKIN, HDD 40GB 7200 ot/8MB, VGA GF4 MX440 64MB DDR, CD-RW Teac, Case black MidiTower ATX 300W P4, monitor 17"
- johny128
- Začátečník

Re: ??? Eurotel DataNostop ???
to je to cez GPRS?Smilky_cs píše:Eurotel DataNostop a co si o tom myslíte? Má to vůbec cenu si to nechat udělat?
podla mna sa to dost oplati ked niekam cestujes.Ako ja idem dnes k babke a rozmyslam ci zoberem aj komp, ale bez internetu to bude na h*v*o
- Smilky_cs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jo to je ono přes GPRS, má to malej modem a anténku, prej je stálý připojení 57,6 Kb/s, jen si ho vem sebou, aby ses nenudiljohny128 píše:to je to cez GPRS?Smilky_cs píše:Eurotel DataNostop a co si o tom myslíte? Má to vůbec cenu si to nechat udělat?
podla mna sa to dost oplati ked niekam cestujes.Ako ja idem dnes k babke a rozmyslam ci zoberem aj komp, ale bez internetu to bude na h*v*o
Intel Celeron 2,40@3,2GHz 24*133, 256DDR/400 MUSHKIN, HDD 40GB 7200 ot/8MB, VGA GF4 MX440 64MB DDR, CD-RW Teac, Case black MidiTower ATX 300W P4, monitor 17"
- johny128
- Začátečník

no hej, myslim ze sa tu uz ale riesilo ze ta rychlost moze byt aj dost mala, zalezi ci si v dedine, alebo v meste a celkovo to ma tolko rozhodujucich faktorov ze si radsej zajdes do internet cafeeSmilky_cs píše:Jo to je ono přes GPRS, má to malej modem a anténku, prej je stálý připojení 57,6 Kb/s, jen si ho vem sebou, aby ses nenudiljohny128 píše: to je to cez GPRS?
- Smilky_cs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak už to mám udělaný, stálou rychlost mám 57,6Kb/s a stahuju 8,6.
Mě to stačí, když jsem byl zvyklej na modem, u kterýho sem byl připojenej jak se mu zachtělo někdy 50Kb/s, nebo taky 46,6.
Tady můžu bejt aspoň nonstop a ještě k tomu mám 100 minut na volání ze svýho mobilu zadara.
Mě to stačí, když jsem byl zvyklej na modem, u kterýho sem byl připojenej jak se mu zachtělo někdy 50Kb/s, nebo taky 46,6.
Tady můžu bejt aspoň nonstop a ještě k tomu mám 100 minut na volání ze svýho mobilu zadara.
- Budulman
- Začátečník

-
Pouzivam Siemens M 50,ale stve mne to nabijeni,protoze mam COM kabel,Smilky_cs píše:Tak už to mám udělaný, stálou rychlost mám 57,6Kb/s a stahuju 8,6.
ty mas modem?
ta rychlost je stejna,nebo to kolisa?
ASUS A6T AP017
- Smilky_cs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

to je velmi pekna rychlost, na cesty by som rozhodne nebol proti, alebo k notebooku......no, najprv by som si musel kupit ten notebookSmilky_cs píše:Tak už to mám udělaný, stálou rychlost mám 57,6Kb/s a stahuju 8,6.