Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)

Příspěvek od slaava »

zofredeSVK píše:Tak teraz padlo neake solko, dokonca s high detailami koli ktorym "nič nevidieŤ,, :mrgreen:
Vsak nikdo netvrdi, ze bez orezanych detailu nic vyhrat nemuzes. :roll: Kdyz zabrouzdam v pameti, tak ono treba snizeni detailu v takovem COD2, melo fakt znacne vyhody. A kdo to s hranim myslel aspon trochu vazne, tak mel fps cfg na 800x600, vse low. Ale to jen na okraj.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

zofredeSVK píše:asi v tvojom prijmači
Super video. Vidieť, že textúra funguje. Nič to nemení na tom čo som napísal.

slaava: Aj counter sa hrával 640x alebo 800x a rozhodne to nebolo kvôli fps. Aj keď.. niekomu nepomohlo nič. :wink:
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Kdo ho sem vpustil?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Ježíš, tady aby se člověk bál říct svůj/jiný názor... Nikoho jsem se nechtěl dotknout :D hrajte si to třeba na 8K, whatever. Sám už jsem z toho taky vyrostl.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

blaho píše:heh, to ma napadlo , ci si nahodou nenazbieral kills tym, ze si sundal
tych co sa odbojili pred zoskokom v jete , to ich vyhodi na konci mapy a stoja tam ako barani :D
Minule sme na taku partiu asi 10 ľudi s kamošom natrafili, bežime lootovať a na stred poľa stoji kopec ľudi, som najprv myslel , ci neprezivam delirium tremens :lol:
Tak takové štěstí jsem teda neměl, říkáš že pro killy je lepší padat až ke konci jo.. :D
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

to neviem, to sme skusili v squade tušim iba 2,3x a vyskočilo tam asi 15 ľudi
a bola to nahaňačka a party pästnych subojov :D
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

SKS - Silencer - 8x scope.. ultimátní kombinace. :)

A už bych si měl pořídit nějákej mikrák, nebaví mě furt hrát solo. :))
slaava píše:Kdyz zabrouzdam v pameti, tak ono treba snizeni detailu v takovem COD2, melo fakt znacne vyhody. A kdo to s hranim myslel aspon trochu vazne, tak mel fps cfg na 800x600, vse low. Ale to jen na okraj.
Ale prdlačka. To možná byly nějáký random "superuber" cfg.. Zrovna u CoD2 nemelo snizovani rozliseni kdovijakej vyznam, ba naopak rozliseni vetsi, AA lepši. Ořezaný detaily jsou věc druhá.
A to jsem u CoD2 strávil tisíce hodin na esl. (doba, kdy jsem ještě něco občas trefil. :D )
Wannabe dickface... :]
Yamwen31
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yamwen31 »

Proč mi příjde, že většina lidí tam hraje za ženu? To je jako výhoda v tom, že má menší postavu, takže se hůř trefuje? :)
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Na test serveru se našlo hodně bugů a chyb, takže kýžený druhý update měsíce bude až příští týden.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Yamwen31 píše:Proč mi příjde, že většina lidí tam hraje za ženu? To je jako výhoda v tom, že má menší postavu, takže se hůř trefuje? :)
To je dobrá otázka a nejsi sám, kterého kdy napadla. Teď jsem pátral přes google a podle všeho (neofic. zdroje) by měly být hitboxy pro mužskou i ženskou postavu stejné, ale na oko ženská postava působí samozřejmě jako menší.

Dnes večer ještě zkusím napsat ticket přímo na support PUBG, protože samotného mě to zajimá a přes google jsem nenašel žádné oficiální vyjádření. :)

EDIT14:42 // Ticket napsán na ofic. support PUBG :-D
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

ToxicTears píše:Na test serveru se našlo hodně bugů a chyb, takže kýžený druhý update měsíce bude až příští týden.
pred chvilou mi ten update cez 5gb stahovalo, takže vyšiel dnes
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

https://www.youtube.com/watch?v=JIGswq_QmCg

Tady jde vidět, jak easy to mají buzeranti, co si vypnou v cfg stíny a podobný blbosti.. Takže ono "low foliage" je ještě uuuuuplně v pohodě vlastně. :D
Wannabe dickface... :]
Fidor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fidor »

Já hraju za ženskou protože radši budu hodiny čumět na ženskej zadek než na mužskej :-D

BTW solo mě to moc nebaví, ale duo nebo squad je fakt super. Přijde mi že v tom solu ty lidi hrajou víc agresivněji.

A po včerejšim upgradu kde už neni 100% spawn vozidel, tak nás to pěkně vypeklo, když si spadneš na garáž pro auto a ono tam neni :-D :-D :-D
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ja nemam rad zenske postavy v tej hre , stlačam potom T a mam nemiestne nekresťanske naražky :-D Minule to pocula aj stara z pracovne a nabehla jak KGB , ze s kym to kecam :roll:

@Hentai

ma to asi vypnute niekde v configu :roll:
Ale ide mu to
Ono podobne som mal vsetko na LOW v RUST , ale tu kašlem, nechcem uz fakt hrat totalne
aby bola grafika na sračku ...

Mam sa celkom v Squade teraz dva dni darilo, par krat aj : winner winner chicken dinner :D
A stačili mi k radosti 4 kills+2 knockouts , ale ten priebeh stal za to.To si potom clovek ma chut aj zatancovat
https://www.facebook.com/videotrendsoff ... f=NEWSFEED

inak aj my mame nejake zaujimave videa , ale ta debata na TS to by tu asi neprešlo bez karty :D

* ale myslim si, ze cim dalej, tak bude ta hra ťažšia , ono predsa niekedy uz clovek vidi ,
ze hra to s ludmi co vedia , par tyzdnov dozadu to bolo jednoduchšie ,
a hej , to ulpne vypnutie shadows v configu je podla mna ako cheat , kto hral tak pochopi

pozeram , ze chalani si to radi upravuju : napr. https://youtu.be/Aw9KII4u_vo?t=1m10s
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

toto odporučam pozrieť každému povinne https://www.youtube.com/watch?v=JIGswq_QmCg

a čo sa tyka tych nastaveni tieňov a zhoršovanie grafiky kôli vačšim šancam na lepšie fighty tak to fakt neuznavam.. radšej nech mam o 10 percent menšie šance ale na takuto grafiku by som sa už fakt nechcel pozerat , ako napr v tomto priloženom videu.. keď to budem isť hrat na neakej urovni mega master na neakom turnaji kde môžem vyhrat aj prachy OK -.. ale na takéto rekreačné hranie to nema žiaden zmysel.. len podotknem Streamer na Twitchy Josh OG , hraje na dosť vysokych detailoch ,2x 1080ti. hraje SQUAD s Ďalšími kamošmi... a maju 16 VYHIER V RADE.. 16x po sebe zoskočili z lietadla a vyhrali.. takže tolko k tomu :)
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Po poslední patchi se už nedá měnit config, teda neměl by. Tudíž nejdou vypnout stíny ani tráva. myšleno na kratší vzdálenost.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

never tomu, ty si furt najdu cestu k tomu aby si tie configi upravili
Ak sa teraz nedaju, tak za par ni na to urcite najdes navod na youtube :)
* ale ja na to kašlem
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já si myslím, že byste měli přestat řešit blbosti ;)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
cmoud4k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cmoud4k »

Mrkněte na to :D co se nám dneska stalo
https://www.youtube.com/watch?v=P2SyfZa ... e=youtu.be
AMD Ryzen 9 7950X ASUS ROG STRIX X870E-F GAMING WIFI Corsair 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Dominator Titanium XMP Corsair HX1200i Cooler Master HAF 700 EVO GeForce RTX™ 4090 GAMING X TRIO 24G
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

heh , dobre :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“